Продадоха на търг капитанската лента на Роналдо

Капитанската лента на Кристиано Роналдо, която той хвърли на земята по време на квалификационния мач за световното първенство по футбол Сърбия-Португалия на 28 март, беше продадена на благотворителен търг в Сърбия за 7,5 млн. динара (63,8 хиляди евро), предаде БТА.

Наддаването се е активизирало в последните минути преди изтичането на срока. Цената е нараснала от 6 млн. на 7,5 млн. динара. В последните секунди участник с прякор MozzartBet е наддал с минималната стъпка от 10 динара и е изпреварил конкурентите си.

По време на търга цената на капитанската лента на Роналдо достигна главозамайващите 11 милиона евро. Оказа се обаче, че астрономическата сума не е предложена от платежоспособен участник на търга.

Роналдо хвърли лентата си, след като защитник изби негов удар от сръбската гол линия. Според португалския играч обаче топката е влязла във вратата.

Събраните средства е предвидено да бъдат дадени за лечението на малкия Гаврило Джурджевич от Крагуевац, който боледува от спинална мускулна атрофия. За лечението на шестмесечното бебе са необходими 2,5 милиона евро.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *