Пролетно почистване в Разлог

Ежегодно през пролетта Община Разлог организира почистване на града, като по традиция  призовава и жителите на града да се включат. Общинската администрация в Разлог осигури транспорт за извозване на събраните отпадъци от почистените междублокови пространства, учреждения, училища и улици. Жителите на гр. Разлог масово се включиха в почистването, а едни от най-активните в инициативата бяха служителите от ОДЗ „Елиза Астинова“ със своите филиали.

В пролетното почистване се включиха и потребителите от Дневен център за стари хора, гр. Разлог. Всяка година те почистват зелените площи на парка от страната на центъра. Възрастните хора почистиха теренасъс собствени уреди, окопаха земята, изрязаха храстите и засадиха нови цветя. Сред инициаторите бе 82-годишната Йордана Василева, която е най-възрастната участничка в почистването на парка.

От няколко дни Община Разлог започна миенето на улиците по града и населените места в общината. Освежаването и почистването на града и населените места придава още повече красота и уют и спомага жителите и гостите на общината да почувстват дните до Великден и самия празник още по-вълнуващи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *