Проучване установи какво крием от половинките си

Ясно е, че мъжете и жените имат своите тайни от половинките си. Но какви точно са те, описва Daily Star. Изданието се позовава на изследване, направено във Великобритания, което обхванало 2000 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters.
Според резултатите, 84% от жените крият от партньорите си бройката на предишните си завоевания, като я занижават или избягват темата.
Най-голямата тайна на мъжете е, че фантазират за секс с други жени, като често това са бившите им партньорки. Това се оказва истина за 91% от представителите на силния пол.
Втората най-разпространена сексуална тайна на представителите и на двата пола е, че флиртуват с приятели/приятелки или колеги/колежки. Това признават 74 процента от жените и 83 процента от мъжете.
На трето място сред сексуалните си тайни дамите (67 процента) поставят симулирането на оргазъм, а мъжете (74 процента) – гледането на порно.„Всички ние имаме сексуални тайни, които смятаме, че е по-добре половинките ни да не научават“, казва сексоложката Джесика Леони.
В Топ 10 на женските сексуални тайни попадат още изневярата, фантазиите за секс с друг мъж или бивш партньор, самозадоволяването, шпионирането на бивш партньор в социалните медии, гледането на порно, фалшивите обяснения в любов и нехаресването на настоящия партньор от приятелите.
Топ 10 на мъжките сексуални тайни включва още изневярата, шпионирането на бивша партньорка в социалните медии, самозадоволяването, нехаресването на настоящата партньорка от приятелите, фалшивите обяснения в любов, задяването с други представители на силния пол и фантазирането за тройка с настоящата партньорка и друга жена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *