Пълнена кокошка със зеле и ориз

Необходими продукти:

5 гр.червен пипер

1/2 щипка черен пипер млян

1 ч.ч.ориз

1 кг кисело зеле

1 кг пилешки воденички

3 с.л.олио

Начин на приготвяне:

Сваряваме пилешките воденички. След това ги нарязваме на малки кубчета (кон касе).

После режем киселото зеле на ситно.

В дълбока касерола слагаме олио и запържваме зелето, после добавяме и нарязаните воденички.

Сваряваме ориза отделно. И на края прибавяме и него. Слагаме черен и червен пипер на вкус.

С тази плънка пълним кокошката и печем до готовност на месото.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *