НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
гъби – 220 г сурови (почистени и обелени)
скир – 70 г
крема сирене – 20 г
краве сирене – 20 г
моцарела – 20 г
кашкавал – 10 г
краве масло – 10 г
сол
подправки – на вкус по избор
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Подреждаме почистените и обелени гъби в тава с хартия за печене.
Във всяка гъба поставяме по едно парченце масло.
Нарязваме моцарелата на малки парчета и натрошаваме кравето сирене.
Смесваме скира, крема сиренето, сиренето и моцарелата в купа. Разбъркваме до получаването на хомогенна смес.
Пълним гъбите със сместа и ги печем в предварително загрята на 180°C фурна.
Изваждаме гъбите, когато са почти готови, и ги поръсваме с настърган кашкавал.
Връщаме във фурната и запичаме на горен реотан до златиста коричка на пълнени гъби със сирена./gotvach.bg