Пълнено прасенце

Продукти

1 прасенце
дреболийки – черен дроб, сърце
ориз
моркови
гъби
подправки според вкуса
сол
олио

Начин на приготвяне

loading...


Запържваме ориза с моркови, гъби и сварените предварително дреболийки. Пълним прасенцето и го зашиваме. Слагаме в тавичката малко вода и малко червено вино, Посоляваме прасенцето и го поставяме в тавичката. печем под фолио не по-малко от 3 часа, най-добре около 5 часа на 180 градуса. Накрая махаме фолиото и печем докато хване коричка. 🙂 В устата му слагаме резен лимонче и една маслинка. Весела Коледа!!!!!

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *