![](https://struma.bg/wp-content/uploads/2018/12/8-765x510.jpg)
Продукти
1 прасенце
дреболийки – черен дроб, сърце
ориз
моркови
гъби
подправки според вкуса
сол
олио
дреболийки – черен дроб, сърце
ориз
моркови
гъби
подправки според вкуса
сол
олио
Начин на приготвяне
loading...
Запържваме ориза с моркови, гъби и сварените предварително дреболийки. Пълним прасенцето и го зашиваме. Слагаме в тавичката малко вода и малко червено вино, Посоляваме прасенцето и го поставяме в тавичката. печем под фолио не по-малко от 3 часа, най-добре около 5 часа на 180 градуса. Накрая махаме фолиото и печем докато хване коричка. 🙂 В устата му слагаме резен лимонче и една маслинка. Весела Коледа!!!!!