Развръзка на любовен екшън в Бобовдолско! Полицаи задържаха младата приятелка, пребила и ограбила миньора, откриха у нея само 30 лв. от пенсията му

Полицаи от Бобов дол задържаха 48-г. Виолета Стоянова от с. Микрево, община Струмяни, за побоя над 77-годишния миньор Спас Андонов от с. Голем Върбовнк, на когото отмъкна пенсията.

Виолета е била открита в Бобов дол. В нея са открити само 30 лв., останали от задигнатите 700 лв. на бившия миньор, за което вестник „Струма“ писа. Задържана е в полицейското управление в миньорския град. Тя е стара познайница на органите на реда. Лежала е в затвора за кражби и грабежи.

В хода на разследването е станало известно, че дядото мераклия е бил бит и ограбван още три пъти от други жени, които той водел на гости в къщата си.

Както вестник „Струма” писа, Спас Андонов беше пребит с кол и ограбен в деня, когато взел пенсията си. Платил ток, телефон, вода… и му останали 700 лв. Още докато чакал на опашка в пощенския клон в селото, Виолета му звъннала и се уговорили Андонов да отиде в Благоевград на среща с близо 30 г. по-младата Виолета, но тя не издържала да чака до определената среща и пристигнала в къщата му, пребила го и му задигнала парите.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *