Реалност и мечти! 3 причини да пием бира за по-добър секс

Наред с всички съвети за по-добър сексуален живот, се оказва, че има и друг, доста приятен метод, който също може да е от полза – бирата, според статия в AskMen. Вместо да се отрази негативно върху сексуалния живот на мъжете, новината, че бирата е полезна за представянето в леглото, може да промени играта. По какъв начин любимата на мнозина напитка може да помогне в леглото?

1. Сексът продължава по-дълго
Преждевременната еякулация често е причинена от тревожност и стрес. Консумацията на една бира може да помогне да се отпуснете и да намали част от напрежението. Също така, фитоестрогените в бирата могат да бъдат от полза за забавяне на еякулацията.

2. Тъмната бира увеличава желанието
В тъмната бира има повече желязо, отколкото в светлата, а то увеличава червените кръвни клетки и подобрява кръвообращението. Това води до по-лесно възбуждане и по-чести ерекции.

3. Бирата е полезна за сърцето
Според данни на проучвания пиенето бира дневно намалява шансовете за сърдечен удар, инсулт или сърдечно заболяване. Ако и тренирате редовно, това не само ще бъде от полза за здравето на сърцето, но и ще подобри издръжливостта.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *