Рита Ора пуска клипа си от квартал „Тева” с олющените панелки в Перник

Рита Ора възпява Перник в новия си клип. Световната звезда на 12 февруари пуска творението си, в което се виждат грозните блокове на столичния сателит. Камерите се въртят в квартал „Тева” /сн. 1, 2, 3/, който в края на 2020-а беше превзет от камиони и коли. Заради разпънатите шатри тогава всички помислиха, че екипи снимат поредната холивудска продукция, коментира „За Перник“. Сега се оказва, че британската звезда, която си е чиста албанка, преди часове сподели на профилите си във Фейсбук, Инстаграм и Ютюб кадри от музикалния си проект. На кадрите, заснети с дрон, се вижда автомобил с хора, а в далечината се разпознават панелните блокове на пернишкия квартал.

„Готови ли сте?! Нямам търпение всички да чуете и видите това! Моят собствен минифилм“, написа Рита Ора, като тагна в поста си серия от мастити музиканти като Дейвид Гета, който неведнъж е идвал в България

Рита Ора е една от най-известните британски певици, като сред най-големите й хитове е „Hot Right Now“, превърнал се в абсолютен бум и станал номер едно в UK Singles Chart. Родена в Косово през 1990-а,  още същата година семейството й се мести във Великобритания. През 2004 г. тя участва в английския филм „Spivs“, а през 2008-ма записва дебютния си сингъл „Where’s Your Love“, дебютният й албум (ORA) излиза на 27 август 2012 г.

Рита Ора се подвизава и като модел – рекламно лице. Мадона и дъщеря й Лурдес я избират за лице на марката им за дрехи и аксесоари .

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *