
Необходими Съставки
яйца – 6 бр.
захар – 10 с.л. /1ч.ч./
брашно – 14 с.л.
бакпулвер – 1 бр.
мармалад – 350 гр.
олио – 2 с.л.
пудра захар – за поръсване
* мерки и количества
Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата със захарта. Прибавяме брашното, пресято заедно с бакпулвера.
Сместа изсипваме в квадратна тавичка покрита с хартия за печене и намазана с олиото. Разстиламе я равномерно в цялата тавичка.
Печем в силна фурна на 190 градуса до слабо розово. Вадим от фурната и още топло го обръщаме върху мокра кърпа. Отстраняваме хартията.
Мажем топло с мармалад и завиваме на руло. Изстинало го ръсим с пудра захар.