Свински ребра с барбекю сос на фурна

Необходими продукти

2 кг свински ребра

100 мл барбекю сос

50 мл соев сос

черен пипер, сол

2 скилидки чесън

100 мл червено вино

Начин на приготвяне

Към пресованият чесън се добавят останалите съставки без виното, обърква се добре, трябва да се получи гъста марината – добавяйте соевия сос постепенно.
Ребрата се прорязват и се омазват хубаво в маринатата. В тава с поставена хартия за печене се излива виното и след това се добавят ребрата.
Пече се на 180-200 г на горен и долен реотан до готовност, като се обръщат по някое време след като се запече хубаво горната част.

loading...


 

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *