Сигурни знаци, че той НЯМА да ви предложи брак

Бракът е нещо, в което жените вярват повече, отколкото мъжете. Всяка влюбена жена, която е убедена, че това е точният партньор, мечтае той да ѝ предложи брак по най-романтичния начин и да заживеят щастливо. Мечтите понякога се разминават с реалността.

Фиксирани в идеята да сключим брак с определен партньор, понякога си затваряме очите пред истината. Вижте няколко знака, че той няма да ви предложи да се омъжите за него.Всеки път, когато споменете възможността да сключите брак, тойзапочва да се смее или бързо сменя темата.Това е ясен знак, че партньорът ви няма интерес да се обвърже с вас дългосрочно и определено не очаквайте романтично предложение с пръстен.

Казва, че не вярва в брака.

Когато един мъж казва, че не вярва в идеята за брака, истината е, че той не вярва в брака с вас. Нещо повече – той вече е взел решение за себе си. За вас остава да помислите дали искате взаимоотношения на съпружески начала в най-добрия случай или е време да потърсите нова половинка.

Думата „брак“ го кара да заеме отбранителна позиция.

Всеки път, когато споменете нечия сватба или намекнете за вас двамата и бъдещето ви като съпрузи, той става раздразнителен и се държи отбранително. Тази реакция ясно подсказва, че двамата няма да стигнете до голямото „Да“.

Когато говорите за бъдещето, неговите планове не започват с ние.

Това е така, защото партньорът ви не гледа на вас като част от неговото бъдеще. Също така не се интересува от вашите планове, мечти, от това как си представяте връзката ви заедно. Може би е време и вие да помислите за вашето по-добро бъдеще.

Неговите възгледи за брака или жените се разминават с вашите.

Ако един мъж гледа на брака като на смъртна присъда или капан, в който жената го използва, контролира, иска да вземе имуществото и парите му, то той никога няма да ви предложи брак. И в никакъв случай не търсете причината в себе си, просто това не е вашата половинка.

Не може да взима решения

Решението му да не ви предложи брак, може да не е свързано конкретно с вас като партньорка. Може би той просто е нерешителен, когато става въпрос за взимането на важни решения. Наистина ли искате да бъдете с него?

Винаги намира извинения

Когато заговорите за възможността да сключите брак, той винаги намира някакво извинение това да не се случи в близкото бъдеще. Започването на нова работа, намирането на по-доходна работа, желанието да развива успешна кариера, купуването на жилище и т. н. са само част от оправданията, ясните знаци, които казват, че той няма да ви предложи брак.az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *