Симитли изживя един уикенд с вълшебството на театъра

Театър, театър, театър… това беше темата през уикенда в Симитли. Малки и големи, зрители и организатори изпитаха емоционални и незабравими часове в салона, докосвайки се до театралното изкуство.

Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ и Театрална школа към НЧ ,,Св. Климент Охридски“ – гр. Симитли потопиха Симитли в изкуството на театъра. Наслада за очите и сетивата за пореден път подариха актьорите на публиката на Симитли. Стотици зрители през целия ден не спираха да пълнят залата на читалището и с бурни аплодисменти да засвидетелстват любовта към театъра.

Нощта на театрите се оказа най-предпочитаното събитие за прекарване на почивния ден, и то напълно безплатно. Уникалното представление „Играем Шекспир“ от Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ бе играно на препълнена зала и гледано с голям интерес.

„Двубой“ ни представиха театрална школа към читалище „Св. Климент Охридски“ – гр. Симитли, като децата на Симитли, с ръководител Бранимир Митов, дадоха всичко от себе си да покажат, че театърът и развитието му в Симитли никога няма да спре. Близки и приятели, съученици и гости препълниха залата и с бурни аплодисменти показаха възхищението си от представлението.

Незабравимото представление „Поличба“ на Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ с нов прочит на режисьора Бранимир Митов изправи публиката на крака, а аплодисментите бяха неспирни.

Малчугани се превърнаха в приказни герои

С щастливи усмивки се изпълни киносалонът на читалище „Св. Климент Охридски“. Аладин с вълшебната лампа запали вълшебен плам в очичките на децата. Истински фурор, голямо щастие… С приказката ,,Аладин и вълшебната лампа“ по неповторим начин актьорите от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев” включиха децата от публиката в представлението, като раздадоха роли на всички желаещи за театралната сцена. С бурни аплодисменти всички родители и зрители се радваха на изявите на децата.

ИВАН ИВАНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *