Синът на Антония Петрова бил копие на Путин?!

Синът на Антония Петрова – Благовест бе нарочен, че прилича на Владимир Путин. „Мис България 2009” постоянна публикува снимки на първородния си син, а отдолу почитатели на Мис Крокодил коментират бебока, видя HotArena.

„Нашият малък, голям мъж! Нашето първородно чудо! А е само на 8 месеца! На есенно море с мама и тате!”, написа перничанката и качи клип, на който детето се катери по пързалка. „Заради това исках да направя филм, защото никой не би повярвал, че 8-месечно бебе прави тези неща”, горда е мама Антония, която качи видеото в социалните мрежи.

Под клипчето се изредиха редица негативни коментари, главно от майки, които не виждат нищо особено в това, че бебето пълзи. „Вие или имате някакви психични особености и отклонения, за което си има специализирана помощ (предвид коментарите под постовете ви) или просто се опитвате да привличате внимание като дразните, за да не ви забравят (защото няма с какво друго да изпъкнете). Детето е сладко, да ви е живо и здраво, но не прави нещо, което други деца да не могат да правят. Между другото прилича ми на Путин като бебе, може от това да му идват тези „свръхбебешки’ способности!”, подхилква се родителка, оприличила Благовест с руския президент. Закачката е харесана от няколко човека, пише „Уикенд”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *