Сиропирани тригуни от бутертесто

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

  • бутертесто – 2 бр.
  • ЗА СИРОПА
  • захар – 3 ч.ч.
  • вода – 2 ч.ч.
  • ванилия – 1 бр.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Леко разточих 2 бр. бутертесто, нарязах на квадрати и прегънах на триъгълници.

Загрях предварително на 200 градуса фурната.

Когато ги сложих, намалих на 180 градуса и пекох до готовност.

Направих захарен сироп от 3 ч.ч. захар и 2 чаши вода, добавих ванилия и сиропирах изстиналите тригуни от бутертесто с топъл сироп.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *