Смърт от коронавирус в бригадата помрачи рождения ден на ексгубернатора К. Хаджигаев

Новината, че в петък вечерта негов работник е починал от коронавирус, помрачи в събота рождения ден на бившия областен управител на Благоевград Костадин Хаджигаев. Смъртта на багериста Христо, който на младини работил в РМА „Стримон“, а напоследък бил на обект от 300 къщи в София, силно разстрои ексгубернатора Хаджигаев, чиято първа, типично мъжка реакция бе да звънне на съпругата си Маргарита, за да прецени тя как може да се помогне на семейството.

„Разбрах преди десетина дни, че не се чувства добре, а после му откриха вируса”, разказа ексгубернаторът. „Тъй като хората ми пътуват с два микробуса до обекта в столицата, направихме изследвания чрез личните лекари на всички и, слава Богу, друг заразен не бе открит. Това обаче трябва да стане достояние на всички, които твърдят, че няма вирус. Не, има, и той взема жертви“, категоричен бе Хаджигаев, който в събота бе от малцината, движещи се по улиците на Благоевград с медицинска маска.

Освен че трябва да се изпълняват разпорежданията на здравното министерство, Хаджигаев не свяля маската и поради лична отговорност – всеки момент снахата Елена ще го направи за пръв път дядо и затова всички възрастни треперят двойно за здравето на младото семейство.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Ок

    Селска преса сте, всеки селяк си плащс да го пишете в тоалетния си вестник.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *