Специалисти в 9 направления от столичната МБАЛ „Света София“ преглеждат пациенти във филиала в Петрич

Специалисти в кардиологията, онкологията и съдовата хирургия приемат пациенти във филиала на столичната многопрофилна болница „Света София“ в Петрич. Той се намира на шести етаж в болницата в Петрич и работи със Здравната каса.

Оборудвани са два кабинета и манипулационна. Центърът приема нуждаещите се от лекари в следните направления: Кардиология, Съдова хирургия, Хирургия, Ортопедия и травматология, Урология, Гастроентерология, Медицинска онкология, Неврология, Ендокринология и УНГ, а графикът на лекарите се публикува периодично във фейсбук страницата на медицинския център: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558590070191.

При откриването на центъра собственикът на лечебното заведение д-р Христо Мазнейков посочи, че са се стремили да доведат лекари, каквито няма в южния град, и към момента не смятат да наблягат на специалисти, с които вече разполага болницата. По думите на Мазнейков потребността за този център е дошла от това, че много петричани посещават болницата в София, но има такива, които не могат да пътуват до там.

„Много хора в Петрич си отидоха от липса на кардиолози, затова решихме да разкрием медицински център. Голямата молба беше колегите да работят по здравна каса, за да може да са в помощ на хората, които не могат да отидат до София“, каза известният ортопед-травматолог. 

Контакти:
ДКЦ „Света София” – Петрич
Гр. Петрич, ул. „Рокфелер“ 52
Сграда на МБАЛ „Югозападна болница“, ет. 6, кабинети 3 и 4
Телефон: +359 89 870 0112
Email: [email protected]

            [email protected]

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *