Страшни новини за шеф Петър Михалчев! Полицията го атакува

В ресторанта на шеф Петър Михалчев в последните дни можели да се забележат повече униформени, отколкото клиенти. Причина за полицейската инвазия в японското заведение на татуирания готвач станали поредица от проверки по анонимен сигнал, пише „Ретро“.

Служителите на реда били изпратени до ресторанта на мастършефа, намиращ се на централна софийска уличка, за да проверят дали има проблеми с шума. После се стигнало до очна ставка на персонала дали се спазва посоченото работно време. Ченгетата не пропуснали да проверят и цялата документация на Михалчев, като много настоявали да видят месечните му финансови отчети. След няколкочасовата проверка, която принудила кулинаря да отпраща клиенти и да затвори временно заведението си, се оказало, че е напълно изряден.

Татуираният готвач, славещ се с буен нрав, отпратил полицията по живо, по здраво, но изпаднал в същински бяс. Михалчев не можел да повярва как е възможно да има толкова злонамерени конкуренти и дори бил готов на саморазправа. Личното му разследване посочило като поръчител на акцията срещу него скандалния шеф Борис Петров. Макар ресторантите им да не се намирали в пряка близост и да не делели обща клиентела, Петров умирал от яд, че неговото заведение е празно, а ресторантите на триото от „Мастър шеф“ се пукали по шевовете.

Чрез сигнала до полицията обаче не постигнал нищо друго, освен че привлякъл още почитатели на японската кръчма на Михалчев. Петър се сприятелил с началника на полицейското управление, което всеки ден се изсипвало да се черпи при него, а Петров се чудел как да отвърне на удара. Наскоро от него пропищя и шеф Виктор Ангелов, който му е съсед по ресторант. Скандалният Петров не пропускал ежедневно да го атакува с хапливи коментари и да коментира уменията му със съмнение пред най-отбраните клиенти на заведението.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *