Сърбия се тресе: Шефът на парламента Дачич участвал в интимни партита с момичета на 15 години

Грандиозен скандал тресе Сърбия.

Председателят на сръбския парламент и бивш дългогодишен министър на външните работи Ивица Дачич е участвал в нощни забавления с непълнолетни момичета на възраст от 15 до 18 години.

Скандалните разкрития оповести заместник-председателят на Партията за свобода и справедливост Мариника Тепич, предаде агенция БГНЕС. Тя съобщи, че това нещо се случва от години в „личния град“ на Драган Маркович-Палма – Ягодина. „Обществото сега ще разбере в какви чудовища са се превърнали властимащите“, каза тя в централата на партията.

По време на пресконференцията Тепич излъчи видеозапис с показанията на млад мъж, който е бил очевидец на тези „закрити купони“ с участието на непълнолетни. Мъжът разказа, че „купоните продължавали до рано сутринта“. След като момичетата бъдат алкохолизирани, те придружават гостите си. Всичко това става над басейна на хотел „Алфа“. Там съм виждал Ивица Дачич, Александър Антич, както и собствениците на „Кнез петрол“ и телевизия Копорникус. След като басейна се опразни и всички бъдат изпратени по домовете си, момичетата отиват една по една и се представят. Разказват какво искат, какво не искат. Това повече прилича на пазар за животни, отколкото на купон“, разказа младият мъж. Той твърди, че момичетата се страхуват за сигурността си, а техните родители правят всичко възможно да ги изпратят в чужбина, за да не пострадат и да ги спасят от тормоз.

Част от тези момичета фиктивно работят в някое от държавните предприятия, но всъщност работят като момичета за забавления.

Една от тях е била заплашвана от заместник-министъра на вътрешните работи и е била принудена да участва в тези купони, разказа още той.

„Убедена съм, че ако в тази наша Сърбия е останала поне малка частица морал, чест и достойнство, след тези разкрития прокуратурата не може повече да мълчи, а правителството трябва да падне“, каза още заместник-председателят на Партията за свобода и справедливост Мариника Тепич. Тя заяви, че „коалиционните партньори на Драган Маркович-Палма – Социалистическата партия на Ивица Дачич и Сръбската прогресивна партия на президента Александър Вучич опъват чадър над него“. Ягодина се счита за град, който от десетилетия е под тотален контрол и се е превърнал в лична собственост на Драган Маркович-Палма. Той е дългогодишен кмет, председател на общинския съвет в града и депутат в парламента. Маркович е и лидер на партията Единна Сърбия. Според него Мариника Тепич разпространява лъжи и за това ще трябва да ходи в затвора.

Ивица Дачич започна политическата си кариера като говорител на бившия сръбски диктатор Слободан Милошевич. Той е известен с близките си отношения с чалга звезди като Цеца Величкович, която бе арестувана след убийството на премиера Зоран Джинджич. В съвместно официално съобщение опозиционните партии – Народна партия, Движение за свободна Сърбия, Демократична общност на унгарците от Войводина, Гражданска платформа и Шумадийска област, призовават председателя на парламента Ивица Дачич и председателя на Общинския съвет на град Ягодина Драган Маркович-Палма да подадат оставка или да прекратят изпълнението на държавните си задължения до окончателното приключване на разследването поради злоупотреба с непълнолетни момичета.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *