С какво време започва седмицата

През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно и мъгливо, на места с ръмежи. След обяд ще има временни разкъсвания на облачността и подобрение на видимостта, по-съществени над югозападните райони. Ще духа слаб, в източните райони – до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат 3-8 градуса, максималните – между 9 и 14 градуса.

Над Черноморието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще има ръмежи или слаби валежи от дъжд, на повече места в южните райони. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 13 и 16 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 15-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Над планините ще бъде предимно облачно. Повече слънце ще има по най-високите части, главно над масивите от Югозападна България. Вятърът ще бъде слаб от североизток. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 12 градуса, на 2000 м – около 5 градуса.

В четвъртък в Западна и Централна България ще бъде почти тихо; сутринта ще има значителна ниска облачност или мъгла, около и след обяд видимостта ще се подобри, облачността ще се разкъса и ще намалее, в много райони до предимно слънчево. Над източните райони ще остане облачно, вятърът ще отслабне. Температурите ще останат без съществена промяна. В петък от запад облачността ще се увеличава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *