Тази стара руска рецепта за соли лекува хипертония и сваля кръвната захар!

Един стар, но отдавна признат метод за лечение на висока кръвна захар и високо кръвно – рецептите се приготвят лесно у дома!

Представяме ви една стара и позабравена от едни, а непозната за други, стара руска рецепта, която е категорично призната за лек срещу високата кръвна захар. Тя сваля показателите на кръвната захар още след неколкодневна употреба.

Освен за диабетици и хипертоници, този лек помага за дейността на нервните клетки, работата на червата и стомаха, изчиства бронхите и намалява остеопорозата.

Поставете две-три лъжици хималайска кристална сол в стъклен буркан от един литър, а после го напълнете догоре с изворна вода. Солта би могла да е на ситни зрънца или кристали.

След близо 24 часа – ако солта е на кристали и след 1-2 часа ако е на зрънца, вижте дали те са се разтопили. Ако са, добавете още малко, дотогава, докато водата не може да поеме повече сол.

Когато разтворът е вече наситен с около 26% сол, тогава е готов за консумация.

От посочения разтвор приемайте по една лъжичка всяка сутрин преди закуска, но задължително с чаша вода. А стъкления буркан може да зареждате системно отново със сол и вода.

Освен тази лековита напитка, препоръчително е за хипертония да си приготвите и еликсира от следната рецепта.

Взимате три листа от лимоново дърво и ги заливате с около 200 грама гореща вода. После варите на котлона за десетина минути и прецеждате течността като към нея добавите една малка лъжичка канела и една голяма лъжица истински плечен мед, пише doctorbg.net

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *