Топ теми

Талиатели с гъби и сметана

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • талиатели – 350 г
  • гъби – 300 г
  • сметана – 250 мл
  • прясно мляко – 50 мл
  • масло – 30 г, краве
  • бульон – 1 кубче, пилешки
  • горчица – 1 ч.л.
  • пармезан – 3 с.л.
  • черен пипер – на вкус
  • магданоз – на вкус
  • сол – на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Пастата се вари според указанията на опаковката.

Гъбите се запържват до пълна готовност.

Добавя се солта и черният пипер.

Сметаната се разбива с млякото и горчицата, добавя се пилешкият бульон.

Оставя се да се сгъсти и се добавят гъбите и магданозът.

Сосът се смесва с пастата.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *