Термовизуална диагностика в Благоевград от 9.11. до 13.11.2020 г.

Прегледите ще се провеждат в лаборатория “Рубидент” от 9 до 18 ч., ул. “Трети март” 41, след предварително записване на тел. +359 888 251 448. Поради уникалността на изследването и ограничения брой часове свободните места за преглед се изчерпват бързо. За повече информация относно метода вижте: http://www.termo.web.bg или пишете на д-р Маринов в страницата: http://facebook.com/thermovisual.

Термовизуалната диагностика е високотехнологичен и напълно безвреден метод на съвременната медицина, способен да диагностицира над 150 заболявания.

Много малко все още се знае в България за термовизуалната диагностика, а тя е един от не само най-сигурните, но и най-безвредни методи за изследване. Всяко живо същество отделя топлинна енергия в инфрачервения спектър, която е невидима за човешкото око. Това излъчване се улавя от камера, която го възпроизвежда на екран като цветен образ. Всяко изменение от нормалния изофон на тялото трябва да има своето обяснение като патология.

Температурни реакции възникват при всички видове заболявания: бактериални, вирусни, травматични, онкологични. Методът на термовизуалната диагностика улавя телесното топлинно излъчване и го визуализира, засичайки ненормалните температурни отклонения до стотни от градуса. В зависимост от отклонението може да се установи дали става въпрос за възпалителен процес, за онкологично заболяване, или е в резултат от стара травма. Методът не изисква предварителна подготовка като диети или медикаментозни интервенции и е абсолютно безвреден както за лекаря, така и за пациента. Това го прави особено подходящ за бременни, за малки деца, за хора със сърдечносъдови заболявания или за всеки пациент, за когото познатите медицински изследвания са неуместни.

Чрез визуализация на аномалии, предшестващи структурни изменения, изследването е способно да локализира заболяване преди клиничната му проява, което може да даде времеви прозорец за реакция на пациента. Ако при стандартните изследвания се показват чисто структурните промени в даден орган, то с термовизията се регистрират аномалии, индикиращи бъдещото проявление на дадено заболяване.

Показателен е фактът, че в случаи на рак на гърдата термовизуалната диагностика може да открие развитие на рака до 6 години преди това да може да бъде хванато чрез мамография. Методът е приложим при неясни болкови или температурни състояния, експресна диагностика или с цел профилактика. Изследването е в рамките на до 40 минути, способно е да диагностицира над 150 заболявания и поради прецизността си може да отхвърли редица други ненужни, а нерядко и опасни за здравето изследвания. Най-често се използва в диагностицирането на:

loading...


  • патология на млечна жлезащитовидна жлеза, съдови заболявания;
  • профилактика с оптимален интервал 6 месеца;
  • неясни болкови, температурни и др. състояния;
  • контрол при хронични заболявания;
  • експресна диагностика при спешни състояния и т.н.
    Поради високия интерес от страна на гражданите на Благоевград д-р Маринов ще гостува в града от 09.11. до 13.11.2020 г. Само сега желаещите ще могат да се подложат на преглед на цяло тяло на преференциална цена от 60 лв. (с 20 лв. по-ниска от регулярната цена).

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *