Тиквена баница с канела

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
тиква – 1 средна
кори за баница – 400 г
канела – 1 ч.л.
захар – 2 с.л.
олио – 125 мл

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Настъргваме тиквата за баницата на едро ренде.

Към нея прибавяме захар, канела и олио. Готовата смес се разстила по равно на всяка кора. Навиване на руло и печем на 180 градуса на 30 минути или докато не хване загар. Да ви е сладко!

Тиквена баница с канела – вкусна и с аромат на есен!

Ако сте почитатели и на други подобни сладки баници, вижте и тези вкусни идеи за щрудел с тиква./gotvach.bg



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *