Това са перничани-всички за един! Над 20 000 лв. е събраната сума за Цвети

Ники Кънчев: Перник винаги е бил особен град с особено мнение. Затова обичам Перник!

Още ме държат емоциите, а и умората от концерта за Цвети в Перник в понеделник вечерта. Имам много работа и в момента, но чувствам че съм длъжен да направя един не много кратък отчет, написа  Ники Кънчев в социалната мрежа, по повод на благотворителния концерт в помощ на Цвета Страхилова преди дни в Перник, на който той бе водещ.

Първо: беше превъзходно като настроение и емоция и Доброта за Цвети. Събраха се над 2000 души на стадиона в Перник, адски много млади хора, централния сектор беше почти пълен.

Според организаторите сме събрали над 20 000 лева от билети.

Перник винаги е бил особен град с особено мнение. Аз съм от хората, които обичат особените градове и особените мнения. Затова обичам Перник!

Целият град се беше вдигнал за тяхното дете, седемнайсетгодишната Цвети Страхилова, болна от рак на кръвта. МВР Перник, достойни мъже бяха направили супер организация в подходите към стадиона.

Наистина красиви яки момчета /или поне така ми се видяха!/ частни охранители, не мръднаха 5 часа по време на концерта и си вършеха работата на стадиона. Гардовете бяха дошли сами, по волята на сърцата си, без нареждане на шефовете.

Супер озвучаване и осветление от Rental Media Group и Event Monkeys – перничани по рождение и пичове по душа, бяха готови да стоят до сутринта. Имаше и малко кетъринг за артистите от Сватбена агенция ИСИ wedding и води и безалкохолни от „Балдимар“. Всеки помагаше с каквото можеше!

Адски много доброволци, поклон за тях. Особено за Бранимира Милушева, тази жена си остави сърцето в Перник. Голямо браво и на местните момчета Крис и Пепи – моторите на цялата идея!

Голямо благодаря и на отбора на „Миньор“ Перник, който реално ни беше домакин и въпреки че футболистите са на лагер в Етрополе чрез треньора си Христо Янев ни изпратиха много позитивни вибрации.

Сцената ни нямаше покрив, доста любителско беше всичко. Ноооо, това нямаше никакво значение, защото имаше Настроение, сега му викат Фийлинг!

И определено Господ беше с нас. Чуваше се че ще вали, гърми, трещи. Беше уникално меко, южно време, сякаш Господ наистина си беше казал: Обичам го това българско дете Цвети и искам неговите приятели да покажат, че и те я обичат!

Един дъжд щеше да ни навре на кучето във…винкела. Ноооо, нямаше дъжд!

За артистите. Скоро не помня концерт с толкова много Сърцати артисти. Нямаше типичните кисели физиономии: Защо съм първа, защо съм трета, защо съм последен, защо пея само една песен?? Всички бяха дошли БЕЗВЪЗМЕЗДНО и подариха една своя песен или повече и подариха една своя вечер на Цвети, дори и без да я познават.

Ето ги: Моля ръкопляскайте на „Експоуз“ /прекрасната Цвети и новатора Светли/, легендите „Конкурент“ – Емо и Явор, бате Емо знае какво е болка, от рак почина съпругата му Ани, Бог да я прости.

Голямата Ирина Флорин беше фантастична в цвят лилав. Младата Ели Раданова показа туптящо сърце за Цвети.

Никола Константинов от „Гласът на България“ също пя върховно. Матео е загубил баща си неодавна и изпълни песен, която е написал за татко си.

Антония Маркова също беше прочела мой предишен пост и беше дошла със семейството си и малката си дъщеричка Йоана да пее за Цвети. Едно момиче пее за друго момиче, без да го познава, без да му приятелка, без да има полза, изгода,кинти, минти. Какво по- хубаво от това? Какво??

DJ 89 и Боряна Василева са откритието за мен, оказа се че „Братята“, както можете да ги намерите в „тубата“ са от моя роден град. Няколко славея един след друг вдъхновиха публиката: Валерия Момчилова, Ана-Мария и Ива Давидова

Илиян Михов – Баровеца и любимата ми Нелина направо отвяха главите на публиката – тук масово се танцуваха граовски хора из стадиона.

Dia и Lyrra са супер секси и с големи сърца и пяха суперски.

Най-чаканата беше Преслава и това е ясно. Преси дойде, пя половин час и каза някои от най-затрогващи думи за колежката си Цвети, защото и Цвети пее отдавна.

Голяма работа е Преслава, да знаете от мен!

Masters of the Dance и Dance squad са формации от по двайсетина човека, който танцуваха прекрасно.

Влогърът Денислав Димчев направо поцепи мрака, децата пощуряха на неговите песни.

Следва много силна и емоционална поп фолк вълна. Запомнете

тези имена, скоро ще са Господарите на сцената: Ивета Костова

Радко Петков, Антонио, Тина, Кирил Атанасов, Десита, Адам,

Лорена и уникалната Теди Александрова.

Почнахме към 19,20 някъде и свършихме към 23,45. Краката ми бяха направо изтръпнали.

Последен пя Емрах Стораро. Сещайте че това беше Момента не за апартамента, а за още по-силни Емоции. Обичам ти тия двама братя Фики и Емрах.

Един от великите мигове обаче беше, когато пуснахме песен на самата Цвети по уредбите „Елено, чедо“. Помолих момчетата от осветлението да стане пълен мрак. Пуснахме парчето. Направих емоцонален анонс. Всички запалихме телефоните си и стана една микро Вселена.

Целият стадион беше окъпан в светлини на подкрепа, а в очите на хората са се виждали сълзи!

Заедно за Цвети!

Заедно за едно българско момиче!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *