Треньорът на Джошуа определи като “катастрофа” контузията на Кобрата

Треньорът на Антъни Джошуа Роб МакКракън е изпаднал в криза, след като е разбрал, че българинът Кубрат Пулев е контузен. Специалистът е бил изключително ядосан и в същото време притеснен, че неговият боксьор ще трябва да смени изцяло стила си, за да се изправи срещу Карлос Такам, съобщи „Тема Спорт“.

Както е известно, официалният претендент получи разкъсване на мускула на предмишницата на дясната ръка и ще са нужни около два месеца за възстановяване, преди отново да започне активни тренировки. В резултат на това камерунецът с френски паспорт Такам бе обявен за негов заместник за галавечерта на “Принсипалити Стейдиъм” в Кардиф на 28 октомври.

“Роб определено не бе щастлив. Каза ми: Това е абсолютна катастрофа! Трябваше да се подготвяме за боксьор, който е 1,93 метра висок и обича да се бие от дистанция, а сега трябва да променим всичко, защото срещу нас ще се изправи 183-сантиметрова малка машина, която търси боя от близка дистанция.” Роб обаче е видял много в кариерата си, така че сега се осланяме на опита му, за да се справим с тази ситуация”, сподели мениджърът на Джошуа Еди Хърн.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *