Умните и силни жени привличат към себе си мъже от тези 3 зодии

ма жени с по-особена харизма и сила на характера, които привличат около себе си винаги определен тип хора. Има дами, които знаят какво искат от живота и как да го получат. Те са силни, умни и независими жени, които не правят компромиси с човека до себе си и за тях с пълна сила важи максимата – „По-добре сама, отколкото зле придружена“.

Открита е закономерност, че точно тези жени привличат около себе си мъже от три определени зодии, които сякаш са най-подходящите партьнори за тях и само те имат силата да укротят, разберат и обикнат истински тези жени.

Телец – На представителите на зодия Телец им допада жена, която е самоуверена, блестяща, енергична и весела. Телецът няма да се изплаши, ако дамата до него е умна и проницателна, а напротив, ще бъде горд от този факт.

Козирог – Той харесва умни и разумни жени, с който може да проведе задълбочен разговор. Трябва му жена, която не просто ще го разбере, но и ще знае как да му даде адекватен съвет.

Лъв – Мъжът Лъв харесва силни жени, които не се страхуват да се борят с доминантната му природа. Само една интелигентна и мъдра жена може да възбуди интереса на Лъва, който я приема не като плячка, а като равна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *