УНИКАЛНО ШОУ! Грейна елхата в Благоевград

Грейна коледната елха в Благоевград. Стотици жители и гости на града се насладиха на уникалното шоу пред общината. Празникът по запалването на коледните светлини започна с пъстро шествие, предвождано от Детския духов оркестър и мажоретен състав „Бижу”. Парадът тръгна от Съдебната палата, премина по централната улица на града и стигна до сцената на площад „Г. Измирлиев”, където бе посрещнат от Биг Бенд- Благоевград.

Началото на празничната програма поставиха София Арабаджиева и вокално студио „Фа Диез“, под ръководството на Христина Палева, които изпълниха песента „Една звезда“. Участие взеха още Детска вокална група „Смехоранчета“ и малките грации от балетна школа „Кроазе“ към ЦЛТРДБ, Георги Ганев и Венцислава Бормалийска, децата от Музикалното  училище „Престо“ и Петя и Боян. Финалният щрих постави Елена Генова с коледната молба в песен „Алелуя“.

И тази година Дядо Коледа пристигна по нетрадиционен начин – не с шейна, а изненадващо се появи на мотор и  зарадва всички, които с трепет го очакваха. Белобрадият старец стигна до сцената, придружен от Снежанка и джуджетата. От небето заваляха безброй блещукащи снежинки, които обгърнаха центъра на града с магия и вълшебство.

Празничната програма завърши със заря, а непосредствено преди това жителите и гостите на областния център бяха изненадани с огнени букви „Весели празници“, поставени от двете страни на сцената.

loading...


 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *