Феноменът Цветанка Янакиева: Идват наводнения, бедствия и нови болести!

Известната ясновидка Цветанка Янакиева дава кратка, но категорична прогноза за приближаващата 2021 г. По нейни думи тя няма да бъде сред най-щедрите и добри за българите, тъй като ще мине под знака на редица страховити природни бедствия. Глобалната ѝ прогноза е, че по света ще загине много войска. Ще има препирни и несъгласие между всички хора, а в някои части на планетата ще има жестоки метежи. По нейни думи и 2021 г. ще бъде дъждовна, с много наводнения, бури и зловещи природни бедствия. Освен това Янакиева намеква, че е възможно да се появят и нови, неизвестни на човечеството до момента болести.

До момента прогнозите на Цветанка се сбъдват почти с абсолютна точност. Голяма слава ясновидката набра след прецизните си пророчества за природни бедствия и катаклизми – в частност земетресения, наводнения и пожари, както и с безпогрешния си поглед над политическата обстановка както у нас, така и в чужбина – тя беше първата, която предрече влизането ни в Европейския съюз. До нея често се допитваха за изхода на някои от ключовите съдебни дела, като прогнозата ѝ за съдбата на медицинските ни сестри в Либия през далечната 2002 г. е най-точната. Вeрнитe ѝ прeдcкaзaния oбaчe нe cпирaт дoтук.

През 2018 г. Цвeтaнкa прeдупрeди зa възмoжнa трaгичнa кaтacтрoфa c aвтoбуc пo рoднитe пътищa. Мaлкo пoвeчe oт мeceц cлeд прeдcкaзaниeтo ѝ крaй Cвoгe ce cлучи cтрaшнa трaгeдия. 17 души нaмeрихa cмърттa cи cлeд жecтoк инцидeнт c aвтoбуc. Хoрaтa ce връщaхa oт мaнacтирa „Ceдeмтe прecтoлa“, къдeтo бяхa нa eднoднeвнa eкcкурзия. Cрeд жeртвитe имaшe и дeтe.

Цветанка Янакиева е известна както у нас, така и в Сърбия, където дори заснемат документален филм за нея, сравнявайки я с Ванга. Връзка с Ванга все пак има, защото именно тя е жената, която помага на Янакиева да развие дарбата си след тежко боледуване. Тя умее да предрича и събития в личния план на всеки човек, дори болести. „През 1991 г. баща ми се разболя и аз казах на доктора, че има рак на белия дроб. „Изпреварих“ докторската диагноза. В един период от време бях много силна като прорицател. С годините обаче се поизморих от многото хора и негативизма в България. У нас няма човек без проблем – всеки те затрупва с отрицателни неща, съсипващо е!“, коментира Янакиева. Сред известните клиенти на Цветанка, за които тя обаче не обича да говори, навремето са били мегазвездата на сръбската музика Цеца Величкович и нейният покоен съпруг Аркан.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *