Хвърлиха коктейл Молотов в дискотеката на свидетел срещу Ценко Чоков

Нов палеж разбуди тази нощ размирното врачанско село Галиче. Подпалиха дискотеката „Грийн” ,която е собственост на Веселин Веселинов Попов. Това е синът на прочутия не само в Галиче Веселин Попов-Лунгара, който в момента излежава 7-годишна присъда, пише пик.

Малко преди 4 ч. неизвестен пироман метнал коктейл Молотов в заведението, а лумналият пожар почти напълно унищожил посещаваното заведение, в което по това време обаче нямало посетители. Според хора от персонала на дискотеката предната вечер и няколко дни преди това наоколо се навъртал един от охранителите на Чоковите имоти от село Алтимир, известен с прякора си Ландърса, съобщава „Конкурент“.

Избухналият пожар бил забелязан най-напред от охранителна дискотеката, който веднага подал сигнал на 112, но според него  пожарната от Бяла Слатина се забавила твърде много, докато огънят изпепелявал заведението.   Днес пък Веселин Попов-младши трябваше да се яви като свидетел в спецсъда по делото на Чоков и още четирима.

Самият той подозира, че именно това е причината да бъде предупреден по такъв брутален начин от хората на Чоков в селото.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *