Хороскопът за декември: Време е за нови планове, красиви емоции и уют!

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец декември 2017 година.

Декември не е месец за голяма активност, а е време да забавите темпото, да общувате с близките си и да се насладите на малките неща и моментите на нежност и доброта.

Месецът се характеризира и със силни емоции, съставяне на творчески планове и идеи за нови проекти, които да бъдат започнати през новата година.

Всичко важно трябва да свършите преди празниците, за да може да се отдадете на заслужена почивка след това и да имате време да презаредите батериите.

Вижте какво очаква всяка една от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Овен

Напрежението, което много от вас изпитваха през последните дни на ноември, и конфликтите, които възникнаха, ще отзвучават лека-полека, но е твърде възможно да усещате влиянието им и през първата седмица на декември. Именно това напрежение в отношенията – лични или служебни, може да ви подтикне да си зададете някои въпроси и да започнете да планирате промени, които да осъществите през следващата година.

Телец

Възможно е през декември да бъдете по-неспокойни и по-нетърпеливи. Ще усетите, че по-трудно одобрявате постъпките на ваши близки и познати, които преди сте приемали, и нищо чудно да реагирате по-остро в някои ситуации. Ако сте обвързани, отношенията с любимия човек ще бъдат по-горещи във всяко едно отношение – особено към края на периода.

Близнаци

През декември отново ще се изправите пред някои предишни проблеми на личните и любовните си отношения, в които сте въвлечени от доста време. Появата им отново е знак, че има още нещо неизяснено и ще бъде добре да подходите сериозно към това, което ви вълнува. Ще умувате доста, вероятно ще се колебаете и ще се чудите как да постъпите, но в крайна сметка има голяма вероятност да постигнете яснота.

Рак

През декември е добре да се организирате и да довършите всички онези служебни задачи, които сте отлагали – защото не сте имали време за тях, не ви се е занимавало или са ви се виждали трудни за изпълнение. Някои от вас може да изпитате желание да направите голямо почистване у дома.

Лъв

През декември желанията ви ще се осъществяват малко по-трудно отколкото ви се иска, което ще ви направи нетърпеливи, и дори по-раздразнителни. Може да не получите нечие признание или нещо да не се изпълни според очакванията ви, въпреки че сте се постарали да свършите всичко както трябва.

Дева

През декември вашите преживявания ще бъдат напълно в духа на приключването на старата година и, като мислите за Новата, ще си направите някаква равносметка. Независимо дали подтикът идва отвътре, или някакво събитие ви предизвика да поразмишлявате, бъдете сигурни, че това е напълно в реда на нещата.

Везни

През декември ще ви се наложи да търсите златната среда в някаква ситуация, така че да се намери взаимноизгодно решение, а нищо чудно и да влезете в ролята на арбитър. Може би ще бъдете изправени пред дилемата дали да кажете нещо, което мислите, или да си замълчите.

Скорпион

През декември към вас ще бъде насочен лъч духовна енергия, а тази енергия е лечебна и ще ви помогне да се изчистите от токсини – физически или емоционални. Ето защо, ако има нещо, което ви мъчи, заседнало е вътре във вас и ви трови, сега е моментът да се помолите за освобождение и изцеление – има шанс да постигнете поне частичен напредък.

Стрелец

През декември ще имате както много приятни преживявания, така и ще се сблъскате с някои трудности. Хубавите емоции ще бъдат предизвикани от общуването с хора, които харесвате, а вероятно и заради това, че ще посетите някое и друго интересно събитие. Ще искате да се глезите малко повече и да си доставяте удоволствие.

Козирог

През декември сякаш нещо ще ви подтиква да довършите започната работа, да въведете ред вкъщи и на работното си място, да се освободите от ненужното. Чудесно ще е, ако направите всичко това, но в суматохата гледайте да си оставите време и за почивка. Още през януари 2018 година ви очакват нови предизвикателства и ще бъдете доста заети.

Водолей

През декември е добре да насочите вниманието си към конкретни цели и идеи, които искате да осъществите през следващата година. И тук става дума не просто да си пожелаете нещо, а да поставите пред себе си голяма и значима за вас дългосрочна цел.

Риби

През декември разчитайте повече на своята интуиция – тя ще бъде много силна и ще ви помага да се ориентирате доста добре в обстановката. Възможно е дори в сънищата си да получавате прозрения за това какво да направите; или просто да усещате, че ви води някаква сила и ви помага да следвате правилния за вас път. Някои от вас може да осъзнаете, че сте се лъгали за нещо или сте попаднали под нечие негативно влияние.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *