ХОРОСКОП ЗА 13 НОЕМВРИ

ОВЕН

Във втор­ник най-го­ле­ми­те проб­ле­ми за Ов­ни­те са свър­за­ни с до­ма, но ако се­мей­но обе­ди­ни­те уси­лия­та си, лес­но ще ги пре­въз­мог­не­те. За дру­ги от зна­ка втор­ник е ден за пъ­ту­ва­не, кое­то ще ви пре­дос­та­ви мно­го но­ви въз­мож­нос­ти. В служ­ба­та си не се опа­сявай­те от не­чия ата­ка, а из­цяло се кон­цен­три­рай­те вър­ху де­ла­та си.

ТЕЛЕЦ

Мно­го ве­роя­тно е да въз­ник­нат проб­ле­ми за Тел­ци­те от кон­так­ти­те. Но до гол­яма сте­пен за тях ще бъ­де­те са­ми­те вие при­чи­на. Ако из­бър­зва­те с обе­ща­ния­та си, ще нав­ре­ди­те на де­ло­ва­та си дей­ност. Из­ча­кай­те по­ка­на­та на хо­ра­та, с кои­то сте в пос­тоя­нно об­щу­ва­не, и то­ва ще бъ­де пе­че­ливш ход. В лич­ния ви жи­вот зак­ре­пи­те връз­ка­та си.

БЛИЗНАЦИ

Ще се от­ло­жи на­бел­яза­но­то за втор­ник пъ­ту­ва­не по­ра­ди нес­вър­ше­на ра­бо­та или лип­са на ва­жен до­ку­мент. Фи­нан­со­вият проб­лем е поч­ти не­раз­ре­шим днес. То­ва се дъл­жи на раз­сея­нос­тта на някои от вас, кои­то няма да за­бе­ле­жат оче­вид­ни въз­мож­нос­ти за раз­ре­ша­ва­не­то на кри­зис­на­та си­туа­ция. Необ­хо­ди­мо е да бъ­де­те по-гъв­ка­ви на ра­бот­но­то.

РАК

Във втор­ник най-ярко са из­ра­зе­ни ва­ши­те лич­ни про­фе­сио­нал­ни въп­ро­си – проб­ле­ми, кои­то мо­же­те да раз­ре­ши­те са­мо по пътя на обе­ди­не­ни­те дей­ствия. Ще про­ве­де­те важ­ни раз­го­во­ри с близ­ки прия­те­ли или ко­ле­ги. Не тър­се­те съ­дей­ствие­то на ви­со­кос­тоя­щи. Денят е по­ло­жи­те­лен за биз­нес­ме­ни­те и за ра­бо­та­та им с парт­ньо­ри­те.

ЛЪВ

Лъ­во­ве­те търсят но­ви въз­мож­нос­ти за пос­ти­га­не на някои де­ла, вър­ху кои­то ве­че сте ра­бо­ти­ли. Но пътят, кой­то сте из­бра­ли, е дос­та тру­ден и ще ви сблъс­ка с не­въз­мож­ност за осъ­щест­вява­не на же­ла­ния­та ви. Оби­кно­ве­но дей­ства­те са­мос­тоя­тел­но. Мно­зи­на имат шанс за при­до­бив­ки чрез пъ­ту­ва­не или осъ­щест­вява­не на но­ви сдел­ки.

ДЕВА

По­зи­тив­ният втор­ник за­ви­си са­мо от вас. Звез­дни­те влия­ния са твър­де доб­ри за раз­лич­ни­те ви­до­ве при­до­бив­ки. Мал­ко по-неиз­ра­зи­тел­ни са те от­нос­но фи­нан­со­ва­та пе­чал­ба, там съ­щес­тву­ват обе­ктив­ни преч­ки, кои­то ще спрат ак­тив­нос­тта ви. По­ло­жи­тел­ни ще бъ­дат кон­так­ти­те ви днес. През це­лия ден ще ви спо­ри ра­бо­та­та.

ВЕЗНИ

Вез­ни, го­ле­ми са ва­ши­те проб­ле­ми, не спи­рай­те в дей­ствия­та си за тяхно­то раз­ре­ша­ва­не. Ор­га­ни­зи­рай­те се и дей­ствай­те по всич­ки нап­рав­ле­ния. Днес шан­сът е из­клю­чи­тел­но във ва­ши ръ­це. Вър­ху как­во­то и да ра­бо­ти­те ще пос­тиг­не­те по­ло­жи­тел­ни ре­зул­та­ти и материални придобивки. Из­бягвай­те кон­фрон­та­ции­те в служ­ба­та с ва­ши ко­ле­ги.

СКОРПИОН

Ва­жен е втор­ник за Скор­пио­ни­те, ако имат на­ме­ре­ние да ра­ботят съв­мес­тно с няко­го. То­ва е ус­пе­шен ход, кой­то ще уве­ли­чи ва­ши­те фи­нан­со­ви при­до­бив­ки. Ще има­те мно­го доб­ри кон­так­ти с раз­лич­ни хо­ра. Из­вес­тни труд­нос­ти ще от­ло­жат пъ­ту­ва­не­то на някои от Скор­пион. Въз­мож­ни са се­мей­ни проб­ле­ми, но резултатът ще е добър.

СТРЕЛЕЦ

Мно­го до­бър е втор­ник за ро­де­ни­те под Стре­лец. Ос­вен въз­мож­нос­тта за фи­нан­со­ви при­до­бив­ки през то­зи ден вие има­те и твър­де из­ра­зи­те­лен про­фе­сио­на­лен втор­ник. Някои от вас са дос­та за­бър­за­ни в де­ла­та си, кое­то во­ди до греш­ки, ка­то по то­зи на­чин си вре­ди­те и про­пус­ка­те след­ва­щи­те си въз­мож­нос­ти. Не се разпилявайте в излишни действия.

КОЗИРОГ

Ко­зи­ро­зи­те не би­ва да бър­зат в стре­ме­жа си за при­до­бив­ки днес. То­ва мо­же да ви изо­ли­ра от око­лни­те, след кое­то да пос­лед­ват про­фе­сио­нал­ни труд­нос­ти. За­ре­де­ни сте с дос­та­тъч­но ене­ргия и сте в със­тоя­ние да се спра­ви­те с всич­ки въз­ник­на­ли проб­ле­ми. Необ­хо­ди­мо е са­мо да се кон­цен­три­ра­те за от­стран­ява­не­то им и така ще имате спокоен ден.

ВОДОЛЕЙ

Днес Во­до­леи­те са твър­де ан­га­жи­ра­ни с лич­ни­те си де­ла и ще проявят пре­неб­ре­же­ние към ра­бот­ния ден. То­ва е греш­ка от ва­ша стра­на. Ще въз­ник­нат проб­ле­ми, с кои­то не мо­же­те да се спра­ви­те са­мос­тоя­тел­но. Дру­ги от вас са твър­де зат­во­ре­ни във втор­ник, кое­то по всяка ве­роя­тност се дъл­жи на до­маш­ни проб­ле­ми или невъзможност за разрешаване на такива.

РИБИ

Мно­зи­на от Ри­би са дос­та из­тер­за­ни пси­хи­чес­ки днес. Ред­но е да от­стран­ява­те не­га­тив­ни­те емо­ции кол­ко­то е въз­мож­но по-бър­зо, за­що­то те са в със­тоя­ние да ви при­чинят и фи­зи­чес­ки неп­рия­тнос­ти. Някои от вас из­жив­яват теж­ки ра­зо­ча­ро­ва­ния от ин­тим­ния си парт­ньор. Ус­пеш­но е про­фе­сио­нал­но­то ви раз­ви­тие днес, ус­пе­хи­те са ва­ши.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *