ХОРОСКОП ЗА 13 НОЕМВРИ

ОВЕН

За мнозина от Овен сряда ще бъде напрегната и натоварена. Очертават се доста ангажименти и работа, като най-доброто за днес е да съгласувате действията си с някого. Тази препоръка касае най-вече службата и парите ви. Някои ще воюват за по-предни позиции или ще подпишат изгодни договори.

ТЕЛЕЦ

Видно е желанието ви за съгласие и хармония в общуването. Избрали сте верния подход за постигане на успех и реализация в сряда. Проблемите за повечето Телци са от финансово естество и в тази връзка предстои много работа. Ще се справите безупречно, но е хубаво да действате с нечия подкрепа.

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден за Близнаците. Това не изключва многото работа и грижата за пари, но има успехи. При някои от вас доброто настроение и приятните емоции ще бъдат продиктувани от контакта с човек от чужбина. Служебно ще бъдете притеснени, но сте оправдани и перспективите тук са благоприятни.

РАК

Тежък ден, но с благоприятни оттенъци. Мнозина от Рак ще се чувстват разпънати между ангажименти, работа и задължения. Такова напрежение се свързва с активна дейност. Твърде добър се очертава служебният ден, но вероятно ще се наложи да взимате важно решение, от което зависи бъдещото ви професионално развитие.

ЛЪВ

Сряда е важен ден за Лъвовете от гледна точка на сдружените действия. Действително сте на доста силни позиции, но не е лошо да не се надценявате, като действате самостоятелно. Трудно разрешим е финансовият проблем днес. За разгръщане на професионалните възможности се нуждаете от нечия подкрепа.

ДЕВА

Девите са завладени от противоречиви настроения и в повечето случаи касаят взимането на важно решение. Вероятно има много неизвестност пред вас, но ако не действате своевременно, ситуацията се усложнява. Заредени сте с много сили и енергия, тъй че сряда се очертава успешна. Притеснени сте за работа, близки и приятели.

ВЕЗНИ

В сряда Везните се чувстват великолепно, а денят е прекрасен, особено за дамите. Ще се радвате на съгласие и хармония в любовта. Денят се характеризира с активен период от финансово естество, който определя важни събития и обстоятелства с решаващо за вас значение. В службата нарастват изискванията спрямо вас.

СКОРПИОН

Сряда не е труден ден за Скорпионите, въпреки това мнозина от вас са притеснени, налага се да направите преоценка на контактите си или на някои действия, свързани с реализирането на нова идея. Други от вас изглеждат по-спокойни, но това е привидно. Енергични сте и деловият живот ви спори.

СТРЕЛЕЦ

Мощен е изразът на Стрелците в сряда и едва ли ще възникнат трудности, които биха ви възпрепятствали. Става въпрос не само за лично усещане, но и за деловите ви възможности. Твърде благоприятно ще се развият вашите контакти с влиятелни хора. Ще получите желаната помощ за реализация на проектите си.

КОЗИРОГ

Днес Козирозите е добре да отстъпят от традиционната си линия на поведение, като избягват да налагат лично мнение за действията на други хора. Направете анализ на досегашните си изяви, който ще подпомогне правилната ви ориентация. Разчитайте на контактите си, те ще бъдат ползотворни в сряда. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

ВОДОЛЕЙ

Притесненията на голяма част от Водолей са свързани с голямото количество работа, с което им предстои да се справят. При това тя е легнала изцяло върху вашите плещи и ще се наложи да положите немалко усилия. Днес ще съумеете положително да разрешите важни проблеми, касаещи документация и пари. Избягвайте конфликтите.

РИБИ

За Рибите сряда е успешен ден – гарантира материални придобивки и позитивно развитие на финансовите дела. Необходимо е да се съобразявате с хората, с които днес ще контактувате. Възможно е да възникнат противоречия, които трябва да се постараете незабавно да отстраните, тъй като задълбочаването им ще доведе до разногласия. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *