ХОРОСКОП ЗА 14 ЮЛИ

ОВЕН

Във вторник трябва да бъдете много внимателни в думи и дела. Поведението на повечето от вас ще бъде двойствено, но не поради намерение да измамите някого, а защото е нарушено вътрешното ви равновесие и изпитвате известен страх от провал на предстоящите си задачи.

ТЕЛЕЦ

Телците има на какво да разчитат, но днес не са достатъчно инициативни, сред тях преобладава настроение за бездействие, стремеж към наслаждения, отпуснатост. Трудно бихте успели да направите крачка напред по пътя за осъществяване на стремежите си.

БЛИЗНАЦИ

При Близнаците преобладава спокойствието. Импулсивността ви е значително намалена и някои са предразположени към мистика. Практическите ви занимания във вторник ще изостанат на по-заден план. Насочете усилията си към теоретичното обмисляне на идея.

РАК

Раците се чувстват неудобно в дома си. Макар че са спокойни вътрешно, те ще направят всичко възможно да покажат колко им е неуютно дори с цената на фалшива нервност. Не се вживявайте в тази роля, защото накрая наистина ще загубите спокойствието си.

ЛЪВ

Лъвовете ще имат успешен ден, ако съумеят да се възползват от помощта на жена. Денят е натоварен и за повечето от вас е преизпълнен с договорености. Духът на някаква нова изява витае около вас, но на този етап нейната характеристика е на ниво кристализация на идеята. Днес ще получите делово предложение.

ДЕВА

Продължавате да бъдете в състояние на пренапрегнатост и с голямо съмнение относно реализацията си. Мнозина желаят да постигнат максимална свобода за работата си в бъдеще. Предстоят ви разговори с хората, с които в последно време сте контактували по този въпрос.

ВЕЗНИ

Странен и малко объркан ще бъде вторник за Везните. Тази характеристика ще има няколко различни направления и ще се прояви за всеки според дневната му програма. Това има отношение към вашата работа, дома, здравословното състояние, деловите преговори.

СКОРПИОН

В много отношения вторник носи успех за Скорпионите и личен шанс. Работният ден ще премине бързо и без затруднения, а пред някои от вас се разкрива възможност да поведат делови разговори или успешно да завършат вече започнатите. Работете самостоятелно и ще успеете. Днес шансът е на ваша страна, но подхождайте по-резервирано.

СТРЕЛЕЦ

Повечето от вас днес са склонни към крайности както в действията, така и в решенията си, независимо дали те имат отношение към проблемите в момента, или се отнасят до бъдещето. Подобна агресия, насочена към самите вас, няма да ви доведе до конструктивност. Проблемите ще се задълбочават, за това е препоръчително да си изясните ситуацията и какво да предприемете.

КОЗИРОГ

Всички успехи се базират на активността и на шанса, а днес не ви липсват и двете. Пазете се само от нереалистични стремежи и желания, които са неосъществими. Положителните ви възможности се определят в сферата на финансите, при партньорските договаряния и недвижими имоти. Днес ще ви спори в работата и ще успеете да финализирате успешно делата си.

ВОДОЛЕЙ

Контакти, срещи, телефонни разговори и активност по всички направления означава вторник за вас. Съществува малко напрежение, има и ядове, но в крайна сметка денят завършва добре. Ядовете са свързани с работата и с евентуално ваше забавяне там, което не е по ваша вина. Въпреки това ще търсят вината у вас, вие сте ментор и отговорността наистина е ваша.

РИБИ

Опитите ви за успешни действия до обяд ще имат съмнителни резултати. Много по-успешни ще бъдат действията ви през втората половина на деня, когато можете да направите важни контакти и да действате плодотворно по финансови въпроси. Вторник не е ползотворен за артисти и хората, заети с изкуство. Непрекъснато ще изникват пречки, свързани с дейностите им.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *