ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ

ОВЕН

Ден, изпълнен с превратности, е четвъртък за родените под Овен. Проблеми и пречки ще застават на пътя ви в службата и личните дела. Трудности ще имате и с партньори в бизнеса, и с административни инстанции или съдружници.Домът ви е единственото спокойно място днес.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък едва ли ще се разрешат и вашите проблеми, най-вероятно “изчистването” им ще настъпи след десетина дни. Въздържайте емоциите си на работното място, защото ще си причините вреди. Задействайте контактите си – те сега са ви много необходими.

БЛИЗНАЦИ

За вас четвъртък е благоприятен, най-вече за бизнес. Малка част от вас ще осъществят това в по-широки граници чрез съдействието на партньори. Професионалният ви ден ще бъде тежък поради натрупана умора и безсънние.

РАК

Проблемен е денят и за Рак, най-вече на работното ви място. Откажете се от емоционални реакции, ще се изтълкуват като свадливост с доста неприятни последици за вас. Насочете усилията си към обществените контакти, тук ще ви помогне и късметът, и по този начин ще решите част от проблемите си.

ЛЪВ

За днешните ви трудности вината си е изцяло ваша. Поправимо е, разбира се, не сте загубили авторитета си, но днес не правете опити за решителни действия по какъвто и да е повод. Проблеми ще имате с финансите, социалните контакти, с реализация в бизнеса.

ДЕВА

Много сте близко до успешно разрешаване на делови въпроси, но сте в лошо настроение. Зле се чувствате поради лични проблеми, безуспешно ще търсите подкрепата на близък приятел. Не изсипвайте гнева си върху семейството си, ще последват скандали и конфронтации. За работата си сега може да бъдете спокойни.

ВЕЗНИ

Този ден сте невъзможни – емоционално превъзбудени и твърде себични, не проявявате търпимост, което ще ви навлече неприятности, особено в бизнеса или при подялба на печалба. Точно днес започнете планирано да разрешавате проблемите си, и то от дома, действията ви ще доведат до положителна промяна – в лично и професионално ниво.

СКОРПИОН

Днес ще имате доста професионални проблеми, но за жалост ще останете почти бездейни по отношение на тях. Някои се опитват да планират работата си, но няма да постигнат особен успех. Потърсете съюз с близък човек, за да имате добър резултат.

СТРЕЛЕЦ

В четвъртък не сте настроени борбено, оттук ще възникнат неприятности в службата, дължащи се на крайното ви нежелание да разрешите спорни въпроси. Послушайте интуицията си, тя ви е добър помощник. Сега нарастват възможностите на повечето от знака за финансова стабилизация.

КОЗИРОГ

За почти всички от този знак финансовите възможности се разширяват и днес мнозина могат да реализират печалба. Появилите се проблеми са свързани с дела и хора, които са свързани с колеги и началници. Добре преценявайте личната си позиция, преди да търсите изясняване на проблемите и отплата за накърненото си самочувствие.

ВОДОЛЕЙ

Добри възможности ще има Водолей в четвъртък, но те са ограничени по обективни причини на работното място. Трудности ще имат и бизнесмените. Намерете начин за съгласие с партньорите или съдружниците. Трябва да обърнете внимание и да съхраните любовната си връзка, като избягвате противопоставяния и бъдете по-отстъпчиви на исканията.

РИБИ

Професионалният ден за Риби е изпълнен с пречки. По-освободени ще са контактите ви с влиятелни хора или приятели, готови за съдействие, но не мислете за финансови придобивки точно сега. Проблеми в бизнеса – със съдружници, в дома – с близки роднини, избягвайте конфронтациите с любим човек. Загуби обаче не ви застрашават, просто делата ви ще са в застой. Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *