ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ

ОВЕН

Де­ло­ви­те ка­чес­тва на мно­зи­на от Овен са из­ра­зи­тел­ни и ако не се въз­пи­ра­те, ще пос­тиг­не­те за­бе­ле­жи­тел­ни ус­пе­хи. В пе­тък ако ста­ва ду­ма за фи­нан­со­ви пе­чал­би, не мо­же да се пре­неб­рег­не фак­тът, че някои от вас са дей­ства­ли твър­де свое­вол­но и не­кон­вен­цио­нал­но. Днес трябва да се отъ­рси­те от гне­ва.

ТЕЛЕЦ

Ус­пе­шен е то­зи ден за Тел­ци­те. По­ло­жи­тел­ни­те реа­ли­за­ции над­хвърлят оча­ква­ния­та на мно­зи­на. Оно­ва, с кое­то трябва да се раз­де­ли­те, се свър­зва с някои не­чес­тни ме­то­ди в дей­ствия­та ви. Мно­го ва­жен е пе­тък за кон­так­ти­те ви. При някои от вас – но­во сдру­же­ние. Раз­чи­тай­те на собс­тве­ни­те си въз­мож­нос­ти.

БЛИЗНАЦИ

Твър­де по­ло­жи­те­лен и ус­пе­шен е пе­тък, мо­же да се оце­ни и ка­то емо­цио­на­лен ден. За някои от вас пе­тък е мно­го ва­жен, за­що­то оз­на­ча­ва хва­ща­не на ефе­ктив­ния мо­мент. Денят е пол­зот­во­рен за биз­нес­ме­ни­те. Въз­мож­ни са пос­ти­га­не на но­ви до­го­во­ре­нос­ти, про­фесио­нал­ни и ус­пешни биз­нес кон­такти.

РАК

 

По­ло­жи­тел­но­то раз­ви­тие на деня има от­но­ше­ние към ва­ше­то сра­бот­ва­не с ко­ле­ги­те в служ­ба­та или и от биз­не­са. Всяка­къв опит да пос­тав­яте ус­ло­вия или да до­ми­ни­ра­те в об­ста­нов­ка­та ще бъ­де при­чи­на за труд­нос­ти, кои­то  ще прео­до­лее­те. Доб­ри въз­мож­нос­ти имат пъ­ту­ва­щи­те за ус­пе­шен и емоцио­на­лен ден.

ЛЪВ

Неос­по­ри­ми са ус­пе­хи­те ви в пе­тък. Раз­би­ра се, се­га мо­жем да ги свър­жем с де­ло­вия жи­вот и над­мо­щие­то, кое­то мно­зи­на от вас имат в про­фе­сия­та. Ед­ва ли ак­тив­ни­те мо­гат да се опа­сяват за при­до­бив­ки­те си. Те ще бъ­дат реа­ли­зи­ра­ни по най-доб­рия на­чин. Труд­нос­ти ще въз­ник­нат във връз­ка с ва­ши ре­ше­ния.

ДЕВА

Твър­де ве­роя­тно е мно­зи­на от Де­ви­те да бъ­дат ан­га­жи­ра­ни с чуж­ди де­ла в пе­тък. Дру­ги от вас в мо­мен­та се на­ми­рат в край­но неиз­год­на си­туа­ция и търсят на­чин да я прео­до­леят. Още днес ще нау­чи­те из­клю­чи­тел­но важ­на ин­фор­ма­ция. Тя ще изи­грае мно­го важ­на роля за пос­ти­га­не­то на це­ли­те и же­ла­ния­та ви.

ВЕЗНИ

Ари­сток­ра­тич­но­то от­но­ше­ние към жи­во­та е ха­рак­тер­на осо­бе­нос­т на мно­зи­на от ро­де­ни­те под Вез­ни. Но чес­то из­би­ра­те най-неу­мес­тни­те си­туа­ции, за да го де­монс­три­ра­те, и ед­но от те­зи мес­та е ра­бот­но­то. Ни­как не е из­клю­че­но да си спе­че­ли­те зло­же­ла­телс­тво на ко­ле­га или прия­тел и да съ­бу­ди­те за­вист.

СКОРПИОН

Де­монс­тра­ция­та на прия­телс­тво към око­лни­те ви­на­ги е до­бър ате­стат за раз­ре­ша­ва­не на на­лич­ни­те проб­ле­ми. Точ­но в то­зи стил мно­зи­на от вас ще се дър­жат днес и то­ва на­пъл­но ще пред­раз­по­ло­жи съ­бе­сед­ни­ци­те ви към вас. Доб­ре е да по­тър­си­те въз­мож­нос­ти чрез кон­так­ти за но­ва реа­ли­за­ция.

СТРЕЛЕЦ

Пе­тък е най-ак­ти­вен ка­то ра­бо­тен ден за вас. В то­зи сми­съл по­ве­че­то от Стре­лец мо­гат да оча­кват при­до­бив­ки. Дру­ги ще бъ­дат прия­тно из­не­на­да­ни от но­ви­ни, свър­за­ни с бъ­де­ще­то им. Мо­же би тук ста­ва въп­рос за пъ­ту­ва­не в чуж­би­на с трай­но пре­би­ва­ва­не там. Кон­фрон­та­ция­та в лю­бов­та съз­да­ва проб­ле­ми. Напрягате се по въпроси, чието решение не зависи от вас, излишно е.

КОЗИРОГ

Раз­де­ле­ни сте поч­ти на две рав­ни по­ло­ви­ни, със­тоя­ние­то на кои­то е ко­рен­но раз­лич­но. Ед­ни­те от вас са дос­та при­тес­не­ни, до­ка­то дру­ги­те са в доб­ро нас­трое­ние, кое­то  се дъл­жи на до­бър про­фе­сио­на­лен ри­тъм и пе­че­лив­ши по­зи­ции. Не трябва да се при­тесн­яват оне­зи от Ко­зи­рог, кои­то са заг­ри­же­ни за де­ла­та си и работят в посока реализация на идеите си.

ВОДОЛЕЙ

Без да се опа­сява­те, че някой ще ви из­лъ­же за не­що, е доб­ре да дей­ства­те по всич­ки пред­стоя­щи за­да­чи днес. Най-доб­ре пос­та­ве­ни са кон­так­ти­те ви и те оп­ре­де­ле­но ще до­не­сат пол­за на мно-зи­на. По въп­ро­са с някак­ва из­ма­ма е доб­ре да на­со­чи­те вни­ма­ние­то си към някои ко­ле­ги, които са решили, че могат да злоупотребят с доверието, което им оказвате. Бъдете нащрек!

РИБИ

Ус­пе­хи­те са ха­рак­тер­ни за Ри­би­те, но някои от вас са дос­та сър­ди­ти на тър­гов­ски­те си парт­ньо­ри или на ше­фо­ве­те в служ­ба­та. То­ва ще ги под­тикне към ед­но нес­вой­стве­но за ро­де­ни­те под зна­ка явле­ние – от­мъс­ти­тел­ност. Ед­ва ли трябва да от­дел­яте вни­ма­ние на то­зи факт, бъ­де­те по-ве­ли­ко­душ­ни с око­лни­те и те ще ви окажат необходимата лоялност.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *