ХОРОСКОП ЗА 17 ЮНИ

ОВЕН

Четвъртък ще бъде тежък професионален ден. Състоянието ви се обуславя от много фактори – обективни и субективни. От една страна, цялостно се стремите към нов начин на живот и предпочитате той да настъпи по един нормален начин. Финансовите дела са почти “замръзнали” и днес нямате никакъв шанс да се справите с парите.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък при мнозина от Телец финансовата нужда е “крещяща”, но възможностите да разрешите подобни въпроси са минимални. Иначе денят не е лош за вас, но в повечето случаи вие самите ще бъдете причина за пречките. Редно е да насочите цялата си енергия по въпросите на деловия живот и днес изцяло да се ангажирате с него.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е изпълнен с делови ангажименти за Близнаците. Програмата за деня ще притесни мнозина от вас, но не бива да се отдавате на такива настроения. Успешен ден за вашите контакти или ако сте решили да пътувате. Ще имате срещи с високопоставени хора, на чиято подкрепа разчитате. Избягвайте финансови спорове.

РАК

За Раците четвъртък е изпълнен с проблеми. Необходимо е да намерите онази правилна стратегия, която ще ви позволи да действате успешно за разрешаването им. За бизнесмените успехът е свързан с пътуване или с близките партньорски контакти.

ЛЪВ

Като изключим някои домашни проблеми, които ангажират съзнанието ви днес, четвъртък се явява положителен за вашия делови живот. Професионалният ден на някои от вас ще се характеризира с проблеми, но вие можете да ги преодолеете, защото притежавате и много шанс. Ще проведете важни работни срещи.

ДЕВА

Четвъртък е много важен ден за родените под Дева. Имате голям шанс за постигане на доста от интересуващите ви реализации и те поне за момента са свързани с деловата изява. Разчитайте на личния си шанс и ще останете доволни. Проблематични са контактите, не разчитайте на помощ от страна на друго лице, ще последват разочарования.

ВЕЗНИ

Този ден е много благоприятен за Везните. Сега вашите шансове са лични и можете да постигнете съответния напредък именно по въпроси, които лично ви засягат. В четвъртък ще възникнат професионални проблеми, които не можете да решите самостоятелно или да им противодействате. Потърсете подкрепа от приятели.

СКОРПИОН

Твърде много проблеми се събират в четвъртък за Скорпионите. Обикновено може да се говори за лични, но те най-често са свързани с вашите партньори от бизнеса. Не сте лишени от късмет и днес можете да разчитате на своя шанс, свързан е с вашите връзки в обществото и възможностите ви. Възможност за любовна авантюра. Днес ще получите делово предложение.

СТРЕЛЕЦ

В четвъртък ще имате мощна професионална изява, свързана с финанси, пътуване и договориране. Тъй че смело може да действате в изброените посоки и бъдете убедени, че ще завоювате успехи. Някои от вас трябва да обърнат повече внимание на здравословното си състояние. В бизнеса поддържайте баланс в отношенията със съдружниците си. Днес ще получите делово предложение.

КОЗИРОГ

Във всички отношения четвъртък е успешен ден за родените под Козирог. Изключение правят само вашите лични отношения с любовния партньор. Редно е да се съобразите с някои условия в името на съгласието и да направите съответните отстъпки. Няма да осъществите проектите, които някои от вас са решили точно сега да реализират. Денят не е подходящ.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък за Водолеите е ден за срещи. Постарайте се да бъдете по-концентрирани на работното си място, защото денят ще ви донесе доста проблеми. Работещите с машини, електричество или режещи инструменти са застрашени от злополуки поради невнимание. Неочаквани финансови приходи или успех в хазарта за онези, които са последователни. Онези, на които им предстои са вземат решение, да изслушат и други мнения.

РИБИ

В четвъртък Рибите са потиснати и това е пряко следствие от наличието на някои проблеми от семейно-роднински характер, с които сега не могат да се справят. Но професионалният ден е успешен за вас, стига да не се ангажирате с някои нови намерения. Не предприемайте пътуване, независимо дали то е лично или делово – ще завърши с неуспех. Някои ще имат служебни неприятности, избягвайте конфликтите с високопоставени лица. Работете, без да показвате непрекъснатото си недоволство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *