ХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Във втор­ник дейс­т­ви­я­та ви ще бъ­дат зат­руд­не­ни по­ра­ди лип­са на дос­та­тъч­на яс­но­та. Де­нят ще бъ­де ус­пе­шен за про­фе­си­о­нал­на изя­ва, на ра­бот­но­то ви мяс­то се очак­ват про­ме­ни, с ко­и­то тряб­ва да се съ­о­б­ра­зи­те, за да из­бег­не­те евен­ту­а­л­на не­о­чак­ва­на раз­връз­ка. Из­бягвай­те кон­фрон­та­ции с ко­ле­ги­те.

ТЕЛЕЦ

Във втор­ник Тел­ци­те са нас­т­ро­е­ни на ви­со­ки обо­ро­ти за дейс­т­вия. Про­фе­си­о­нал­ни­ят ден ще пре­ми­не при по­ви­ше­на ак­тив­ност и мно­зи­на от вас ще се спра­вят с го­лям обем ра­бо­та. Мно­зи­на ще тър­сят днес на­чи­ни да осъ­щес­т­вят стре­ме­жа си за по­ви­ша­ва­не на бла­го­със­то­я­ни­е­то си, но не пред­п­ри­е­май­те рис­ко­вe.

БЛИЗНАЦИ

Прис­тъп­вай­те спо­кой­но към де­ла­та си днес и се от­дай­те из­ця­ло на за­ни­ма­ни­я­та си. Вли­я­ни­е­то на звез­ди­те дейс­т­ва за­тор­мо­зя­ва­що за вас и ви пре­въз­буж­да, от ко­е­то след­ват греш­ки в ра­бо­та­та ви. Ра­бо­те­те спо­кой­но, не ви лип­с­ва уме­ние да се спра­ви­те със за­да­чи­те си. Бъдете дипломатични.

РАК

Втор­ник ид­ва с на­деж­ди за прос­пе­ри­тет при Ра­ци­те и те не са въ­о­б­ра­жа­е­ми. Не­о­б­хо­ди­мо е още се­га да из­вър­ши­те ко­рек­ция на ва­ши­те кон­так­ти и да да­де­те пред­по­чи­та­ние на оне­зи от тях, ко­и­то ще ви да­дат но­ва на­со­ка за ус­пеш­но­то ви раз­ви­тие. В слу­жеб­но от­но­ше­ние не­ща­та не се раз­ви­ват зле.

ЛЪВ

Не пред­п­ри­е­май­те ни­как­ви де­ло­ви дейс­т­вия днес, без да сте се уве­ри­ли пред­ва­ри­тел­но, че пос­тъп­ва­те по най-пра­вил­ния на­чин. Не се зас­т­ра­хо­ва­ни от греш­ки във фи­нан­со­ва­та сфе­ра, въз­мож­но е да пре­диз­ви­ка­те не­о­чак­ва­ни за­гу­би за се­бе си чрез не­о­б­мис­ле­ни ре­ше­ния или дейс­т­вия.

ДЕВА

Във втор­ник ще нас­тъ­пят ня­кои про­ме­ни при Де­ви­те, ко­и­то имат от­но­ше­ние към па­ри­те. Те са по­ло­жи­тел­ни и се ос­но­ва­ват на про­фе­си­о­нал­но­то ви майс­тор­с­т­во. Спо­ро­ве и опит за кон­ф­рон­ти­ра­не със съд­руж­ни­ци­те ще пре­диз­ви­кат за­гу­би във фи­нан­со­вия ба­ланс при биз­нес­ме­ни­те.

ВЕЗНИ

Не­по­до­зи­ра­но ак­тив­ни са днес Вез­ни­те и твър­до ре­ше­ни да дейс­т­ват без­ком­п­ро­мис­но във всич­ки сфе­ри, осо­бе­но в служ­ба­та си, за да за­па­зи­те по­зи­ци­и­те, ко­и­то за­е­ма­те. Мо­же да ви ги от­не­мат, ако ре­ши­те да си пос­лу­жи­те с неп­ра­во­мер­ни дейс­т­вия. За ня­кои се очер­та­ват но­ви лю­бов­ни кон­так­ти.

СКОРПИОН

Об­х­ва­на­ти сте от дух на кри­ти­ци­зъм и мно­зи­на тър­сят жер­т­ва­та за “стре­ли­те” си. У мно­зи­на то­ва със­то­я­ние е въз­ник­на­ло по съв­сем ре­а­л­ни при­чи­ни и с по­мощ­та на ин­ту­и­тив­ни­те ви спо­соб­нос­ти. Днес ще раз­бе­ре­те ис­ти­на­та за оцен­ка­та на ва­шия труд, ко­е­то е ос­но­вен под­тик за не­до­вол­с­т­во­то ви.

СТРЕЛЕЦ

Втор­ник е ус­пе­шен и из­пъл­нен с въз­мож­нос­ти за вас. Оне­зи, ко­и­то в мо­мен­та са без­ра­бот­ни, имат доб­рия шанс да пре­вър­нат втор­ник в на­ча­ло на но­ва про­фе­си­о­нал­на ак­тив­ност.  Де­нят е до­бър за кон­так­ти с при­я­те­ли, ко­и­то мо­гат да се ан­га­жи­рат с вас за съд­руж­на дей­ност. При възможност се дистанцирайте от хора, които ви натоварват с проблемите си днес, влияят ви зле.

КОЗИРОГ

Ус­пе­хи­те са ха­рак­тер­ни във втор­ник за Ко­зи­рог и об­х­ва­щат всич­ки дей­нос­ти на чо­веш­ка­та ак­тив­ност. Със се­ри­о­з­ност ще дейс­т­ва­те в служ­ба­та си и с го­ля­ма енер­гич­ност ще ре­ша­ва­те въз­ник­на­ли­те проб­ле­ми. Най-проб­ле­ма­тич­ни ще бъ­дат при­я­тел­с­ки­те кон­так­ти, има опит за гру­ба из­ма­ма или клевета по ваш адрес. Тя ще остане безпочвена и със сигурост ще е като бумеранг на зложелателя.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте из­пъл­не­ни със си­ла и мо­би­ли­зи­ра­ни за дейс­т­вия. То­ва е ре­а­лен из­раз на стре­ме­жи­те ви за ре­а­ли­за­ция и ако не се под­да­де­те на ня­кои съм­не­ния, ко­и­то се­га ви­та­ят у вас, има­те прек­рас­на въз­мож­ност за осъ­щес­т­вя­ва­не на своя за­ми­съл. Ще за­поч­не­те под­го­тов­ка за осъ­щес­т­вя­ва­не на идея съвместно с хора от вашия бранш. Така ще си разпределите отговорностите.

РИБИ

Ри­би­те тряб­ва да от­с­то­я­ват по­зи­ци­и­те си по ка­те­го­ри­чен на­чин, ма­кар то­ва по­ня­ко­га да включ­ва и по-гру­бо от­но­ше­ние. Съ­щес­т­ву­ва ре­а­л­на опас­ност да бъ­де­те из­ма­ме­ни във връз­ка с ня­как­ва ра­бо­та. Мо­же би тряб­ва да дейс­т­ва­те чрез пос­ред­ник. Днес не спо­де­ляй­те де­ло­ви­те си на­ме­ре­ния. В обкръжението ви има хора, които чакат удобен момент и да ви навредят.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *