ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ

ОВЕН
Сряда не е с някаква специална характеристика за Овните, тя ще се прояви като един обикновен ден с радости и проблеми. Вие сте благосклонно настроени към околните, но се забелязва и стремеж към получаване на някаква информация. Внимавайте, защото от страна на приятели или колеги не е изключено да се сблъскате с лицемерие.

ТЕЛЕЦ
Повечето от Телец днес ще получат приятно известие от човек, когото обичат, и това вероятно обуславя настроението ви за разбирателство и любов. Стремежът ви към успехи едва ли ще бъде задоволен или поне няма да имате очакваните резултати. Бъдете по-умерени и резервирани в отношенията и контактите си.

БЛИЗНАЦИ
Може да се каже, че сряда е добър ден за Близнаците. Въпреки напрежението денят е свързан и с приятни емоции. Възможни са спорове и словесни “войни”, в които преимуществото ви е категорично и крайният резултат е във ваша полза. Професионално денят е по-специален, някои ще присъстват на важни събития.

РАК
В сряда Раците са затворени и угрижени за човек, когото обичат. Настроението ви може да стане причина за един труден ден. Имате симпатиите и подкрепата на жена с по-висок служебен ранг. Проблемите от професионален характер, които ще имате днес, ще произтичат от поведението ви на работното място.

ЛЪВ
Лъвовете са склонни към любопитство в сряда. Вероятно имате лични причини, тъй като се забелязва разплатен психически баланс и невъзможост сами да излезете от затрудненото положение. Потърсете подкрепа от приятели или колеги, а за да получите нужната ви информация, подхождайте елегантно и с търпение.

ДЕВА
Сряда е приятен ден за Девите и носи успехи. Те са от добре свършената ви работа и по отношение на финанси ще бъдете доволни от ефективните си и резултатни действия. Чудесно е справянето ви с документи и администрации днес. По отношение на служебните ангажименти сряда е свързана с изпълнение на желанията ви.

ВЕЗНИ
Силно напористи и агресивни са Везните в стремежа си за реализация днес. В тази връзка някои от вас може да се оплетат и в интриги. Внимавайте, не се поддавайте на емоции и не насилвайте обстоятелствата. Не е изключено неприятни новини да повлияят на настроението ви, но ако запазите самообладание, ще си спестите някои грешки.

СКОРПИОН
Доста емоционална е сряда за Скорпионите. Емоциите обаче са от различен характер и въпреки някои приятни изживявания и благоприятно разрешаване на проблем у вас се забелязва неудовлетвореност. Мнозина са като странични наблюдатели – затворени в себе си и неангажирани спрямо развоя на събитията.

СТРЕЛЕЦ
Малко труден ден за Стрелците, особено за жените от знака. Наблюдава се преумора и психическо пренатоварване, което влияе на самочувствието. В много отношения все пак денят е благоприятен за вас и повечето от делата ви са резултатни. Успешно се развива деловата и служебна дейност, трудът ви ще бъде възнаграден, свършената работа ще компенсира трудностите.

КОЗИРОГ
Козирозите са подвластни на илюзии и поведението им съвсем не отговаря на реалната обстановка около тях. Въобразявате си, че ще имате успехи днес, ако сте абстрахирани от действителността. Бъдете по-предпазливи, защото сте предразположени към грешка, а някои дори могат да бъдат измамени финансово. Не правете импулсивни покупки.

ВОДОЛЕЙ
Осъществяват се личните стремежи на повечето Водолеи в сряда. Вероятно при повечето от вас те касаят любовта и хармонията в отношенията с партньора. По отношение на вашата делова изява обаче денят е труден и са възможни загуби от финансов характер поради вашата небрежност или дори екстравагантност. Спазвайте добрия тон с колегите си.

РИБИ
Малко необичайно е поведението на Рибите в сряда. Някои от вас са влюбени и точно по тази причина могат да извършат глупости. Бъдете предпазливи на работното си място, защото имате “шпиони” и най-малката грешка от ваша страна ще ви коства много. Възможно е огорчение за някои от вас в службата, където се плетат интриги и зложелатели сплетничат по ваш адрес.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *