ХОРОСКОП ЗА 19 ЮНИ

ОВЕН

В събота ще се чувствате малко несигурни. Не се захващайте с нови неща, докато не свършите старите. Вечерта посветете на срещи с приятели. Не си играйте с търпението им, прекалените ви изисквания могат да предизвикат недоволство и оттам да се породи конфликт, който ще развали настроението ви през деня.

ТЕЛЕЦ

Идеално време за създаване на домашен уют и решаване на битови въпроси. В работата, свързана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се очаква подобрение. Използвайте времето за повишаване на своето културно ниво и за посещаване на мероприятия, свързани с изкуството. Ако е възможно, не се намесвайте в чужди спорове.

БЛИЗНАЦИ

Днес за сетен път ще се убедите в това, че светът е малък. Ще срещнете човек, когото от няколко години не сте виждали и най-малко сте очаквали да срещнете именно сега. Ще си изясните ситуацията, която е провокирала неговото “скриване” от вас. Някои от Близнаци ще са на работа, ще им спори във всичко, с което се захванат.

РАК

Не е зле да сдържате своята излишна самоувереност. Бъдете по-внимателни в действията и изказванията си. Когато минавате покрай магазините, бъдете по-сдържани, защото там има много съблазни, а финансите ви са понамалели. Готови сте да търсите любовни приключения, ако имате постоянен партньор, внимавайте да не го засегнете.

ЛЪВ

Харесвате себе си такива, каквито сте. Мнозина от вас днес ще се отдадат на мързелуване, ще изоставят къщната работа и ще се потопят в света на книгите. Събота е почивният ви ден, ако е възможно, излезте сред природа, където ще се почувствате заредени с енергия.

ДЕВА

За да усетите днес необходимото ви вдъхновение, трябва да се върнете в миналото. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у вас ентусиазъм. У вас все още са се запазили тези искри, но за да ги откриете, трябва да търсите по-дълбоко. Това ще ви отвлече от работата, с която се занимавате.

ВЕЗНИ

В последно време всичко около вас е пропито от любов. Вие отлично се оправяте в тези неща, добри са отношенията с приятелите ви. При някои ще се наложи да проявят твърдост и да запазите позицията си спрямо хленчене на децата ви. Става въпрос за незаслужени искания от тяхна страна. С авторитет и проявено разбиране ще се справите.

СКОРПИОН

На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, дори и да идва от непроверен източник. Това може да доведе до сериозни неприятности. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на вашето самочувствие. Действайте разумно, без рискове.

СТРЕЛЕЦ

Известни сте със своето свободолюбие, но и малко са онези, които знаят, че вие сте и много предан партньор. Това е особено актуално, ако сте се запознали с човек на вашето интелектуално ниво, и освен това сте усетили влечение към него. Днес ще получите добри новини, свързани с вашето желание да пътувате. Защитете се аргументирано от чужди нападки, владейте се.

КОЗИРОГ

Козирози, ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни в събота. Използвайте своите таланти, за да предпазите някои от хората, които ви обкръжават. Възможно е усилията ви да не бъдат оценени по достойнство, но не след дълго хората ще се разтапят пред вас за направеното добро. Това е поредното потвърждение за това, че сте прави, триумфът ви ще е пълен.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да възникне спор между вашия любим човек и ваш приятел, а точно вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното и завладяващо занимание, но друг изход за момента просто няма да имате. Ще се наложи да се примирите със ситуацията. Покажете завидните си знания и умения. Вие сте голям ерудит и на точното място и точния момент ще изпъкнете. Прекрасен ден за срещи и запознанства или романтични пътувания.

РИБИ

Крайно време е да си дадете днес сметка, че тази цел, към която така дълго сте се стремили, е вече съвсем близко и е напълно постижима. Остава само да протегнете ръка и да я уловите. За мнозина съботата ще премине в срещи с приятели, излети сред природата или гледане на филми у дома. Други ще посрещат скъпи гости. Покажете вашата гостоприемност и внимание. Настъпва началото на положителен период за вас с много придобивки. Очаквайте гости отдалече, ще ви сюрпризират с приятна новина.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *