ХОРОСКОП ЗА 2 ЯНУАРИ

ОВЕН
Не бъдете прекалено критични. Не приемайте като даденост, че околните са отрицателно настроени спрямо вашите идеи и планове за бъдещето. Влиятелни хора от света на големия бизнес с готовност ще ви помогнат, особено ако се нуждаете от заем или финансова подкрепа.

ТЕЛЕЦ
Не навлизайте в области, които ви карат да се чувствате несигурни. Намесата в делата на чужди хора може да повлече сериозни последствия. Изяснете отношенията си с родителите или с други членове на семейството, бъдете откровени. Кратки пътешествия ще се увенчаят с успех.

БЛИЗНАЦИ
Днес доста ще се ядосате от трудностите, причинени от негативното отношение на колега. Въпросът може да се изясни с един честен, спокоен и подробен разговор. Не позволявайте на тази неприятна случка да ви потиска. Ще трябва да преразгледате и собствените си мотиви.

РАК
Независимо от огромните ви желания за работа, непрекъснато ще бъдете спъвани от непредвидени препятствия. Във всяко друго отношение днес ще бъде един отпускащ и отморяващ ден. Ако вечерта се позабавлявате с група приятели, ще се почувствате много по-добре.

ЛЪВ
Ще ви бъде трудно да възприемате по-строга линия на поведение спрямо децата, но това ще им е от полза. Очаквайте днес да ви изненадат с голяма сметка. Ще се наложи да вземете инициативата в свои ръце и да потърсите съвет от специалист по този болезнен проблем.

ДЕВА
Ако членовете на вашето семейство не одобряват вашите партньори или самите вас, защото нямате такъв, намерете човек, пред когото можете да излеете своите разочарования. Това е по-добре, отколкото да започвате спор. Не се дистанцирайте от проблемите.

ВЕЗНИ
Най-добрият начин да се справите с проблемите днес е да бъдете честни и да казвате нещата директно. Добронамереността и търпението ще ви помогнат да не се сринете в моментите, в които едва издържате на напрежението. Настъпват промени към по-добро,които за някои ще започнат още днес.

СКОРПИОН
Денят ще бъде доста рискован, ако вчера сте се поувлекли в залаганията. Всъщност ще откриете, че дължите доста пари. Повишението в службата може да означава повече работа и повече отговорности. Но днес сте изпълнени с енергия и сте в чудесно настроение, така ще преодолеете напрежението.

СТРЕЛЕЦ
Може би се чувствате притеснени от битов проблем вкъщи, но като цяло нещата ви ще вървят благоприятно. За притеснението си сте виновни единствено вие поради ваша неангажираност към задача, която отдавна е трябвало да свършите. Колегите ви вероятно ще реагират добронамерено към вложеното усърдие в работата ви. Днешният ден ще е добър също за уреждане на планирано пътуване.

КОЗИРОГ
Въпреки че сте настроени романтично, увеличавайки телефонните си сметки, няма да постигнете интимност. Ако се нуждаете от някакъв курс на лечение, помогнете си сами. Не разчитайте само на своя лекар. Не крийте информация от тези, които най-много заслужават вниманието ви. Близките ви хора се притесняват за вашето състояние, направете всичко необходимо, за да ги успокоите.

ВОДОЛЕЙ
Не се депресирайте и обезсърчавайте. Паричните проблеми притесняват всички ни. Партньорът ви със сигурност ще застане на ваша страна и ще помогне. Вероятно ще има някои нови идеи и по-реалистично отношение към ситуацията. Това ще ви стимулира да излезете от безизходицата. Нещата не са толкова зле, колкото ги представяте. За всяка заплетена ситуация има изход.

РИБИ
Не си разваляйте настроението от дреболии. Навярно малко ще се натъжите от някоя вест, чута случайно. Ще ви стане мъчно и съчувствието ви ще се пробуди. Ако можете, помогнете. Но го направете дискретно, за да не засегнете човека, който се нуждае от помощ. Внимавайте, ако решите да спортувате. Възможни са травми. За някои се налага спешно пътуване.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *