ХОРОСКОП ЗА 20 МАЙ

ОВЕН
Съгласуваните действия с някого са много полезни за Овните в понеделник. Въобще предприемчивостта ви изисква съюз и това е особено валидно за дела във финансовата сфера. Имате затруднен служебен ден поради много неизяснени професионални проблеми. Денят е труден и за някои бизнесмени.

ТЕЛЕЦ
Хубаво е в понеделник Телците да са по-находчиви и предриемчиви. Трудностите може да преодолеете и вие с подкрепа от нечия страна. Съюзените действия за вас са препоръчителни и резултатни съответно. Понеделник би могъл да ви насочи към контакти, които в повечето случаи са полезни за вас и успехът ви е гарантиран.

БЛИЗНАЦИ
Представителите на Близнаци успешно ще започнат новата седмица, ако са настойчиви в намеренията си и смело се захванат с делата си. По този начин, без дори да подозирате, ще изходатайствате благоприятното си развитие. А то не изключва подобренията в материален смисъл. Ползотворен ден за работа в съдружие.

РАК
Някои от Раците имат особени заслуги за финансовото стабилизиране и в понеделник позициите ви в семейството са важни и значими. Това обаче едва ли действа ласкателно за самочувствието ви, тъй като имате лични проблеми и дори са налице някои обиди и огорчения. В служебен аспект имате перспективи за изява.

ЛЪВ
Лъвовете имат пред себе си добър ден, изпълнен с много оптимизъм. Някои от вас са си извоювали служебно място в чужбина и вероятно днес ще заминават. Други имат затруднения от паричен характер, но те ще отпаднат скоро. В службата работата ви в тандем с една жена ще даде неочаквано добри резултати.

ДЕВА
Повечето от Дева ще имат труден понеделник. Любовната връзка или партнирането с някого би могло да облекчи деня ви. Освен това, ако споделите служебните си проблеми с някого от приятелското общество, може приятно да се изненадате с адекватна и навременна подкрепа. Налице са днес възможности за справяне с финанси.

ВЕЗНИ
Въпросите, по които сте претърпели частичен неуспех, сте твърдо решени днес да разрешите. И ще ви се отдаде, стига да не са с финансов характер. Забележително е излъчването ви в понеделник и като че ли всички са готови да ви помогнат и облагодетелстват по някакъв начин. Може да се радвате на успешен служебен ден.

СКОРПИОН
В понеделник повечето от Скорпион изживяват любовна мъка, вероятно поради прекъсване на връзката. Това обстоятелство е толкова обсебващо ви, че не само влияе на настроението, но и може да предизвика здравословно неразположение у някои. Чувствате сe ограбени и сте склонни да проявите агресия към близки.

СТРЕЛЕЦ
С твърдата вяра и личните способности и възможностите за самостоятелно справяне мнозина Стрелци се отправят на път за чужбина в понеделник. Други от знака ще се борят да затвърдят лидерските си позиции. Вероятно не сте сами, защото се забелязва неотлъчната подкрепа на близък човек до вас. Имате стимули, а и развитието ви там се очертава благоприятно.

КОЗИРОГ
Забележителна предприемчивост проявяват дамите Козирози. Понеделник е успешен ден и въпреки някои неудовлетворителни аспекти от финансово естество, ще се радвате на постиженията си. Важен факт за развитието ви през деня е дейността в съюз с някого. Бизнесмените да бъдат предпазливи със съдружниците си, да следят действията им. Няма повод за притеснение, но имайте едно наум.

ВОДОЛЕЙ
Вие по някакъв повод сте с чувство за ущърб, но съвместната дейност ще помогне за разрешаването на проблеми. В това отношение веднага се забелязва значимостта на обединените усилия по финансови въпроси. Имате ефект и в положителното му съдържание и ще се убедите още днес. Внимавайте обаче на работното място. Възможно е да влезете в незначителен конфликт с колега, който е злопаметен.

РИБИ
Повечето от Риби са влюбени. Настроението ви обаче може да се влоши, ако станете повод за разтрогване на връзката. Недейте да разваляте това, което сте съградили. Имате тенденции за самоналагане в отношенията и твърде безкомпромисно поведение. Уважавайте изискванията, изслужвайте хората около себе си и на другата страна и не предизвиквайте конфликти. Понеделник ви носи успех.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *