ХОРОСКОП ЗА 26 МАЙ

ОВЕН

Стре­ме­жът за на­ла­га­не или за­по­вяд­ва­не по на­чин, не­тър­пящ въз­ра­же­ние, мо­же да пре­диз­ви­ка об­рат­но­то на оно­ва, към ко­е­то се стре­ми­те, и да пос­лед­ва зас­той, труд­нос­ти и про­ти­во­пос­та­вя­не. По та­зи при­чи­на е не­о­б­хо­ди­мо да из­бяг­ва­те раз­лич­ни­те фор­ми на кон­ф­рон­та­ция с окол­ни­те.

ТЕЛЕЦ

Пред­с­тои ви един ус­пе­шен ден, през кой­то мо­же без уси­лия да раз­ре­шите проб­ле­ми­те, те най-яр­ко се очер­та­ват в служ­ба­та ви. По­ло­жи­тел­на­та неделя се от­на­ся и до ва­ша­та ак­тив­ност, на­со­че­те се към пар­т­ньор­с­т­во. Но­ви фор­ми на кон­так­ту­ва­не  ще са не­ми­ну­ем про­вод­ник на ус­пех и ре­а­ли­за­ция.

БЛИЗНАЦИ

Неделя ви пре­дос­та­вя ус­пе­шен де­ло­ви жи­вот. Ед­ни от вас ще бъ­дат об­ла­го­де­тел­с­т­ва­ни чрез но­ва въз­мож­ност за ре­а­ли­за­ция в ня­как­ва прак­ти­чес­ка дей­ност, дру­ги ще по­лу­чат от­дав­на очак­ва­на но­ви­на, ко­я­то съ­що да­ва на­ча­ло­то на по­ло­жи­тел­ни про­ме­ни. Днес ще по­лу­чи­те под­к­ре­па на вли­я­те­лен чо­век.

РАК

Труд­нос­ти­те, с ко­и­то ще се сблъс­ка­те, тряб­ва да ви под­с­ка­жат, че днес не е не­о­б­хо­ди­мо да де­мон­с­т­ри­ра­те упо­ри­тост при ре­ша­ва­не­то на да­ден проб­лем. При­е­ма­те съ­щес­т­ву­ва­щи­те об­с­то­я­тел­с­т­ва. Ня­кои от вас ще бъ­дат на­ра­не­ни от неп­ри­я­т­но съ­о­б­ще­ние. Обър­не­те спе­ци­а­л­но вни­ма­ние на кон­так­ти­те в неделя.

ЛЪВ

В неделя са на­ли­це пред­пос­тав­ки за не­до­вол­с­т­во от стра­на на мно­го пред­с­та­ви­те­ли на зна­ка. Ще срещ­не­те дос­та преч­ки през де­ня за ре­ша­ва­не­то на един или друг въп­рос. Не об­ръ­щай­те вни­ма­ние на ин­т­ри­ги и кле­ве­ти по ваш ад­рес. Ва­ша­та бе­зо­пас­ност е пъл­на и не под­ле­жи на съм­не­ние.

ДЕВА

През пос­лед­ни­те дни мно­зи­на от вас са из­нер­ве­ни, за­що­то де­ла­та им се раз­ви­ват по дос­та не­у­с­та­но­вен на­чин. Но днес ня­ма мяс­то за при­тес­не­ние и е ху­ба­во да дейс­т­ва­те с ши­рок раз­мах. Преч­ки­те ще от­пад­нат. Мно­го доб­ри въз­мож­нос­ти има­те за пъ­ту­ва­не и ус­пеш­но из­вър­ш­ва­не на ра­бо­та­та.

ВЕЗНИ

Днес проб­ле­ми­те ви – де­ло­ви и лич­ни, са дос­та­тъч­но се­ри­о­з­ни, но ог­ром­на част от Вез­ни не про­я­вя­ват ни­как­ви приз­на­ци за сму­ще­ние и не по­каз­ват с ни­що за съ­щес­т­ву­ва­не­то им. По­тър­се­те съг­ла­сие с лю­бов­ния пар­т­ньор и не съз­да­вай­те си­ту­а­ции, во­де­щи до кон­ф­рон­та­ция. Въз­мож­на е из­ма­ма.

СКОРПИОН

Мно­го от вас са емо­ци­о­нал­но пре­въз­бу­де­ни и по-чес­то не­га­тив­ни­те емо­ции дейс­т­ват вър­ху съз­на­ни­е­то ви. При ед­ни от вас са свър­за­ни с проб­ле­ми от до­ма­шен ха­рак­тер. Очак­вай­те про­ме­ни по де­ло­ви­те въп­ро­си, ко­и­то ви за­ни­ма­ват, те­зи про­ме­ни са по­ло­жи­тел­ни. Бъ­де­те нащ­рек при об­щес­т­ве­ни­те кон­так­ти.

СТРЕЛЕЦ

По от­но­ше­ние на ва­ша­та про­фе­сия неделя е дос­та ус­пеш­на. Се­га проб­ле­ми­те, ко­и­то ви за­ни­ма­ват, ка­са­ят об­щес­т­ве­ни­те кон­так­ти. Ще по­лу­чи­те доб­ри но­ви­ни, ко­и­то съз­да­ват доб­ра ба­за за бъ­де­щи­те ви дейс­т­вия. Пъ­ту­ва­щи­те от зна­ка по фи­нан­со­ви въп­ро­си ще се сблъс­кат с го­ле­ми труд­нос­ти.

КОЗИРОГ

Ва­ши­те неп­ри­я­те­ли дос­та са се пот­ру­ди­ли, за да ви съз­да­дат проб­ле­ми в ед­на или дру­га об­ласт. Но те са дейс­т­ва­ли с фал­ши­фи­ка­ции и из­мис­ли­ци, ко­и­то ще бъ­дат раз­к­ри­ти в сфе­ра­та на биз­не­са, и ва­ши­те въз­мож­нос­ти от­но­во са на пре­ден план. Труд­нос­тите по от­но­ше­ние на про­фе­си­я­та ви ще бъдат разрешени.

ВОДОЛЕЙ

Раз­ре­ша­ва­не на въп­рос, свър­зан с фи­нан­си. В то­ва от­но­ше­ние ще се рад­ва­те на ус­пех. Друг ва­жен въп­рос за ня­кои е жи­лищ­ни­ят. Опи­ти­те ви да пос­тиг­не­те не­що по­ло­жи­тел­но се­га ще бъ­дат бе­зус­пеш­ни или ще бъ­де­те из­ма­ме­ни. Днес е на­ча­ло­то на про­мя­на по всич­ки ли­нии на жи­во­та ви.

РИБИ

По­ло­жи­тел­но е раз­ви­ти­е­то на ва­ши­те про­фе­си­о­нал­ни де­ла и всич­ки дейс­т­вия, свър­за­ни с ра­бо­та­та ви. Мо­же­те до­ри да се на­дя­ва­те на близ­ка­та под­к­ре­па от стра­на на ва­ши­те ше­фо­ве. Ус­пе­хи­те днес се от­на­сят към ва­ши­те сре­щи.  Очак­ват ви по­ло­жи­тел­ни но­ви­ни, свър­за­ни с ра­бо­та­та ви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *