ХОРОСКОП ЗА 27 НОЕМВРИ

ОВЕН

Краят на ра­бот­на­та сед­ми­ца е, но Ов­ни­те имат важ­ни про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти. То­ва ще на­то­ва­ри пси­хи­ка­та ви и не е из­клю­че­но неу­сет­но да до­пус­не­те греш­ки. Ус­по­кой­те се и ра­бо­те­те нор­мал­но, ще свър­ши­те ра­бо­та­та си. Мно­зи­на имат въз­мож­нос­ти за фи­нан­сов ус­пех или до­го­вор­ки за из­пъл­не­ние на някак­ва за­да­ча. По­зи­тив­ни про­ме­ни в до­ма и по­ви­ша­ва­не на фи­нан­со­вия ста­тут.

ТЕЛЕЦ

У вас днес над­дел­ява спо­кой­ствие­то, кое­то пре­доп­ре­деля бла­гоп­рия­тен ра­бо­тен ден, ус­пеш­ни взаи­моот­но­ше­ния, но­ви въз­мож­нос­ти за при­до­бив­ки, де­ло­ви пре­го­во­ри. За някои то­ва е про­дъл­жа­ва­не на тру­дов до­го­вор, за дру­ги – по­ви­ше­ние, за тре­ти – пол­зот­вор­ни кон­так­ти. Въз­мож­ни са про­ти­во­ре­чия с парт­ньо­ри в биз­не­са, по­ро­де­ни от на­ма­ле­ни пе­чал­би или във връз­ка с оп­ре­де­лен план.

БЛИЗНАЦИ

Пе­тък е ден за фи­нан­со­ви пе­чал­би или уре­жда­не на лич­ни въп­ро­си, ма­кар мно­зи­на да не по­до­зи­рат кол­ко ва­жен е денят за реа­ли­за­ция­та им. По­лез­но е да ак­ти­ви­зи­ра­те кон­так­ти­те си. Из­ра­зи­тел­ни са твор­чес­ки­те ви въз­мож­нос­ти днес. Из­бягвай­те гне­ва на ра­бот­но­то място и в до­ма си. Биз­нес­ме­ни­те да са из­клю­чи­тел­но пред­паз­ли­ви в от­но­ше­ния­та си с парт­ньо­ри­те, за да не пре­търпят за­гу­би.

РАК

Днес се на­ла­га Ра­ци­те да ана­ли­зи­рат вни­ма­тел­но на­чи­на си на ра­бо­та, нап­ра­ве­те об­зо­рен план на то­ва, кое­то ви пред­стои, за да пос­тиг­не­те ус­пех. Не се до­вер­явай­те на чуж­ди съ­ве­ти и вни­ма­тел­но под­би­рай­те кон­так­ти­те си, ще уло­ви­те важ­ни под­роб­нос­ти, кои­то ще са ви от пол­за. Пъ­ту­ва­не с фи­нан­со­ви пе­чал­би за някои. По­зи­тив­ни про­ме­ни в до­ма за дру­ги, из­бягвай­те пре­ре­ка­ния с лю­бов­ния парт­ньор.

ЛЪВ

Ре­ши­ли сте, че сед­ми­ца­та е свър­ши­ла, и сте твър­де ле­ни­ви днес. Не про­пус­кай­те ху­ба­вия ден, въз­мож­ни са ус­пе­хи във всич­ки сфе­ри на де­ло­вия, лич­ния, до­маш­ния жи­вот. Вни­ма­вай­те при ан­га­жи­мен­ти, свър­за­ни с па­ри, при­бър­за­но дей­ствие ще ви ли­ши от ус­пех. При сре­щи­те си с прия­те­ли гле­дай­те да не гре­ши­те, чрез тях е въз­мож­на но­ва де­ло­ва реа­ли­за­ция. За някои пъ­ту­ва­не ще до­не­се го­ле­ми пе­чал­би.

ДЕВА

При­бър­за­ни дей­ствия при някои от Де­ва мо­гат да до­ве­дат до греш­ка, дру­ги пък ще от­хвърлят точ­но то­ва, по кое­то най-уси­ле­но трябва да дей­стват се­га. И в два­та слу­чая ще за­гу­би­те си­гур­на пе­чал­ба. Не се до­вер­явай­те на хо­ра­та при об­щес­тве­ни­те си кон­так­ти, мо­же да по­да­дат ин­фор­ма­ция, чрез коя­то да ви нав­редят. Удо­влет­во­ри­тел­ни са днес лю­бов­ни­те ви кон­так­ти, въз­пол­звай­те се.

ВЕЗНИ

До­бър про­фе­сио­на­лен ден е пе­тък за вас. Мно­зи­на мо­гат да раз­чи­тат на пе­чал­би при фи­нан­со­ви опе­ра­ции. Биз­нес­ме­ни­те не трябва да прояв­яват дик­тат в от­но­ше­ния с парт­ньо­ри. Мо­же­те да раз­чи­та­те на влия­тел­ни хо­ра. Проб­ле­ми в ин­тим­ни­те взаи­моот­но­ше­ния, про­ти­во­ре­чия и об­ви­не­ния мо­гат да на­ру­шат раз­би­ра­телс­тво­то в се­мей­ния жи­вот. Мо­же­те да ги прео­до­лее­те, ако сил­но го же­лае­те.

СКОРПИОН

Ус­пе­шен фи­нал на ра­бот­на­та сед­ми­ца в де­ло­ви план, но из­вън про­фе­сио­нал­ни­те ви ан­га­жи­мен­ти няма­те го­ле­ми въз­мож­нос­ти. На­ру­ше­ни са кон­так­ти­те ви, проб­лем­ни са фи­нан­со­ви­те ви опе­ра­ции, не е из­клю­чен и кон­фликт, при кой­то, ако не из­бег­не­те про­ти­во­ре­чия­та и кон­фрон­та­ция­та, има гол­яма ве­роя­тност за за­гу­би. Опи­тай­те в края на деня да на­ме­ри­те вре­ме за се­бе си, да на­ма­ли­те нап­ре­же­ние­то.

СТРЕЛЕЦ

Чувс­тва­те се из­то­ще­ни в края на сед­ми­ца­та и пред­по­чи­та­те да се поот­пус­не­те в прия­тел­ска ком­па­ния. Осо­бе­но неп­рия­тно мо­же да се от­ра­зи раз­сея­нос­тта на оне­зи от вас, кои­то ра­ботят с ма­ши­ни, апа­ра­ти или вред­ни ве­щес­тва – въз­мож­ни са зло­по­лу­ки! Дру­ги не е из­клю­че­но да за­губят па­ри, иг­ра­ни на ха­зарт. Нап­ра­ве­те всич­ко въз­мож­но да се стег­не­те, неб­ла­го­по­лу­чия­та на­ла­гат по­ви­ше­но вни­ма­ние.

КОЗИРОГ

Пе­тък ще до­не­се за по­ве­че­то от вас ус­пе­хи и в про­фе­сио­нал­ния жи­вот, и в биз­не­са, сти­га да сте здра­ви. Въз­мож­ни са по­зи­тив­ни про­ме­ни в биз­нес­ парт­ньорс­тво­то, кое­то ще до­ве­де до по-доб­ра ор­га­ни­за­ция на де­ла­та ви. Има­те под­кре­па­та на влия­тел­ни ад­ми­нис­тра­тив­ни лич­нос­ти. Въз­мож­ни са фи­нан­со­ви при­до­бив­ки. Днес не се на­соч­вай­те към сключ­ва­не на до­го­во­ри, ре­зул­та­тът от тях не е си­гу­рен.

ВОДОЛЕЙ

Спо­коен ден е пе­тък за Во­до­леи­те. Ха­рак­тер­ни за мно­зи­на са но­ви­ни, свър­за­ни с про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти. Слу­жеб­ни­те ус­пе­хи са на­ли­це, ще за­вър­ши­те цялос­тно от­дав­на за­поч­на­та ра­бо­та. Биз­нес­ме­ни­те да не до­пус­кат про­пус­ки в от­но­ше­ния­та си с парт­ньо­ри. Раз­двое­ни са фи­нан­со­ви­те въз­мож­нос­ти на зна­ка – при ед­ни пе­чал­би­те са лес­но­пос­ти­жи­ми, до­ка­то при дру­ги са въз­мож­ни про­ва­ли.

РИБИ

Вие сте раз­сея­ни по­ве­че от до­пус­ти­мо­то, кое­то е не­под­ход­ящо за по­зи­тив­ни дей­ствия. За мал­ка­та част от Ри­би­те, кои­то проявят ак­тив­ност се­га, ус­пе­хи­те са поч­ти си­гур­ни. Най-зас­тъ­пе­ни са кон­так­ти­те, чрез кои­то ще си съз­да­де­те по­ло­жи­тел­ни въз­мож­нос­ти за но­ва дей­ност. Някои ще под­пи­шат до­го­во­ри, дру­ги ще пое­мат за­да­ча, по коя­то трябва да дей­стват ак­тив­но по-на­та­тък.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *