ХОРОСКОП ЗА 27 ЯНУАРИ

ОВЕН

Финансовите проблеми ви създават много грижи в сряда. Денят бележи края им и още днес повечето от вас ще намерят разрешение на този въпрос. Настъпва обаче нов период в служебната ви дейност, който се характеризира с много добри обстоятелства за вас. Приятелите ви или ваш протектор ще поеме грижата за вас.

ТЕЛЕЦ

Телците се отърсват от своите проблеми и се активизират за действия. Други от вас са оздравели и ще се включат действено в деловия живот. Позитивната характеристика за сряда определя успех в паричните ангажименти, бизнеса и делата с обществени организации. Някои ще бъдат обезпокоени за контактите си.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е добър ден за Близнаците. Това ще разбере всеки от вас по самочувствието, с което ще започне денят. Изключителна е вашата мобилизираност в професионален аспект и това е гаранция за постигане на успех във всичко, с което ще се захванете. Добри възможности се откриват за финансови дела.

РАК

Раците ще започнат сряда с неочакваното развитие на важните за вас житейски сфери. В професионалния ви живот настъпват промени, които днес ще ознаменуват победата ви. За едни тя означава повишение в длъжност и в заплащане, а за други е постигане на стабилитет на прилично заплатено работно място.

ЛЪВ

Много физически и психически сили изразходиха напоследък Лъвовете, вече са изтощени, но усилията им не са напразни. Умората е съпътствана от големия ви успех, което я прави незабележима. Сега късметът ви работи безотказно и създава все нови и нови положителни възможности в бизнеса и професията.

ДЕВА

Сряда е забележителна за контакти при Девите. Днес мнозина ще бъдат приятно изненадани от успехите, които могат така лесно да се постигнат по въпроси, които дълго са ви измъчвали, поради невъзможността да ги разрешите. Промяната се извършва в личен и в обществения план в положителна насока.

ВЕЗНИ

В сряда Везните са малко противоречиви, но положителните тенденции не ги отминават. Те показват промени, които зависят от вашата лична активност. Към нея най-лесно ще ви тласнат контактите, които днес са многообещаващи за всички от Везни. Наложително е категорично да промените стила си на работа.

СКОРПИОН

За Скорпионите сряда е финансов ден, но паричната сфера не ограничава успехите ви. Те се отнасят и към важните за деня делови въпроси. Постиженията ви в много случаи могат да бъдат решаващи за продължителната ви успешна дейност. Налице са три важни проблемa, към които трябва да подходите конструктивно.

СТРЕЛЕЦ

Сряда е ден за щастливи промени при Стрелците. Притесненията на мнозина бележат своя връх днес, но те бързо ще отпаднат. Днес ще имате блестяща професионална реализация. Стрелците са на прага да променят приятелската си среда и това става с цел бъдеща реализация, но в личен план нещата буксуват. Ще подобрите взаимоотношенията с половинката си само ако не бъдете безкомпромисни.

КОЗИРОГ

Вашите дела ще се развиват успешно днес, но мнозина имат необходимостта от приятелска подкрепа, характерна с нормално, спокойно общуване. Съществуват фактори, които ви действат потискащо, и вие често се поддавате на тяхното влияние. Приятелският контакт ще ви разкрепости именно от тази зависимост. Ще присъствате на другарска сбирка, на която ще се срещнете с хора, които сте позабравили, и спомените ще ви връхлетят.

ВОДОЛЕЙ

Успехите днес за повечето от вас са стимулиращи за вашия напредък и сряда е един от ярките дни в това отношение. Характерни за деня са някои новости, които ще ви изненадат в служебно отношение. Нараства и творческият еле-мент у Водолеите, чиито позитивни резутати ще станат скоро достояние за околните. Не доверявайте на 100 процента плановете си, оставете елемент на изненада и след тяхното осъществяване ще триумфирате.

РИБИ

Сряда е променлив ден за Рибите и мнозина от знака могат да отминат без внимание важни детайли от деловия ден. Достатъчно енергични сте и почти всички са в състояние да се справят с проблемите, но трябва да работите по-концентрирано по всички задачи. Денят се свързва с добри контакти за вас. Опиянени сте от собственото си постижение в службата, но егото ви е доста голямо и ще ви изиграе лоша шега. Бъдете умерени!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *