ХОРОСКОП ЗА 28 МАЙ

ОВЕН

Четвъртък е блестящ ден за Овните. Повишена е вашата жизнена енергия, а действията ви са точни и динамични. Мнозина са приключили със задълженията си от служебен характер и спокойно могат да се отдадат на забавления. Заетите в бизнеса ще проявят особена активност.

ТЕЛЕЦ

Днес усилията на мнозина от вас ще бъдат безполезни, а някои от представителките на Телец ще бъдат разстроени и не е изключено да намерят утеха в сълзите. Съществува известна неопределеност относно вашите планове за предстоящ празник и като че ли предварителните уговорки отпадат.

БЛИЗНАЦИ

Енергични сте днес, работата ви спори и всичко, до което се докоснете, ще бъде завършено. Още сега силната ви интуиция долавя положителните промени, които ви очакват през тази седмица, и това схващане влияе върху цялостната ви емоционална настройка. Към много от вас ще бъде отправено неочаквано предложение.

РАК

Поривът на емоционалната еуфоричност и вас не ви отминава днес, а стремителността, с която ще действате, е учудваща. Задачите, които сте определили за днес, ще решите. Все още неизяснен ще остане един проблем, имащ отношение към приятелите ви, но личната ви настоятелност ще помогнете за решението му.

ЛЪВ

Чувството за непълна реализация рефлектира върху самочувствието и действията ви днес и създава усещане за нестабилност у мнозина от Лъв. Не е необходимо да приемате нещата в черна окраска. В момента всичко около вас е добре и най-малко можете да съжалявате за пропуски. За бизнес средите четвъртък е активен ден.

ДЕВА

Много от Дева днес ще действат успешно по целите си. Някои са притеснени от проблем, който за момента им изглежда неразрешим. Много скоро ще намерите решение, което ще ви донесе огромна радост, защото вашите надежди се сбъдват. Сега вашият триумф е пълен. Денят е свързан за някои от вас с командировка.

ВЕЗНИ

Емоционалната приповдигнатост, усещането за свобода и доброто настроение при вас не могат да се свържат с друго, освен с любовна пълнота сега. Някои до такава степен са превъзбудени, че не могат да останат на едно място. Пътуване е главното намерение за повечето от вас и ще го осъществите в условията на подобаващ ентусиазъм.

СКОРПИОН

В четвъртък Скорпионите ще придобият строг израз и непроницаемост, което е неуспешен опит да се извади на външно ниво сложната и многопластова вътрешна характеристика на тяхната същност. Приближаването на почивните дни не прави изключение от тази традиция за вас. Мнозина ще пътуват през уикенда. Ще имате радостна вест от телефонно обаждане.

СТРЕЛЕЦ

Атмосферата на радост и въодушевление няма да отмине и вас в четвъртък. Мнозина ще бъдат притеснени, че още не са напълно готови за предстоящ повод и това ще ги прави още по-възбудени. Притесненията ви едва ли са основателни и е по-разумно да се заемете с предстоящите дела. Някои ще получат някакво наследство от родители или друг близък човек.

КОЗИРОГ

Традиционно сдържани, и днес вие не се отклонявате от всекидневния си израз. У мнозина се наблюдава известна нерешителност във връзка с наскоро възникнали проблеми. Тези обстоятелства определят интересите ви в деловата сфера и за много от вас са валидни срещи и разговори за постигане на ново развитие. Ще проведете разговорите с преките си началници за увеличение на месечното ви възнаграждение. Изложете аргументите си и ще ви оценят.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък е прекрасен за Водолеите. Налице са всички условия за подготовка и чудесно прекарване на личен празник. Мнозина от вас са напористи в действията си днес и част от деня си вероятно ще посветите на делови ангажименти. В това отношение успехът ви ще бъде пълен. Професионалната сполука и шансът са на ваша страна. Вслушайте се в интуицията си да не извършвате финансови операции.

РИБИ

Рибите ще бъдат доволни през днешния ден. Четвъртък се характеризира с голяма пълнота за вас. Тя има отношение към вашите делови ангажименти и дома ви. Въпреки шансовете трябва да насочите вниманието си към вашите срещи. Възможно е по различни причини да се създаде неяснота и неразбирателство. Бъдете тактични, не заемайте отбранителна позиция, няма да се стигне до разрив на взаимоотношенията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *