ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ

ОВЕН

Петък е много полезен ден за Овните. Днес вие имате добра възможност да повишите своите съпротивителни сили и духовни възможности. Организирайте душевното си спокойствие и от тази позиция можете да действате за конкретна реализация.

ТЕЛЕЦ

Ден на осъществяване на Телците, което за едни от вас е професионално, а при други има отношение към контактите, които са добра гаранция за бъдещи действия. Вашият шанс в петък е в предприемчивостта, а успеха си ще постигнете чрез напрежение.

БЛИЗНАЦИ

За вас петък не е лош, но някои неизяснени ситуации ви карат да се притеснявате. Професионалният ден не ви изправя пред непреодолими трудности и дори ще премине спокойно, но някои ще останат обидени от шефовете си, които демонстрират пренебрежение.

РАК

Силни са разсъдителните ви способности в петък и това обикновено е пътят на победителите. Денят е успешен, но при едно условие – че не проявявате честолюбието си във висока степен. То може да се окаже “препъникамък”. Успешни ще са контактите ви.

ЛЪВ

Имате огромна енергия за преодоляване на препятствията, но някои от вас са лениви. Това не е най-добрият начин за лична реализация, а работното място може да ви донесе и неприятности. Съществуват положителни тенденции за парични печалби.

ДЕВА

Имате добри постижения, върху които можете да градите самочувствието си, но не забравяйте да анализирате своите действия, както и тези на другите. Повечето от вас сега са притеснени по някакъв делови въпрос, липсва ви конкретна информация.

ВЕЗНИ

Някои обстоятелства говорят за пътуване при Везните, но не предприемайте такова днес. Не само че няма да свършите работата, за която пътувате, но е възможно да последват неочаквани неприятности. Някои от вас ще получат служебно съобщение.

СКОРПИОН

Днес Скорпионите се разделят на два главни потока и действията им в повечето случаи ще се характеризират като противоположни. Едните ще се подчинят изцяло на интуитивните си възможности, другите ще имат необуздани реакции, плод на нервност.

СТРЕЛЕЦ

Вашето настроение е като ветропоказател. Днес повечето от вас са в лошо настроение. Може би това е следствие от известен неуспех, не бива да смятате, че нещата са разрешени във ваша вреда. Възможностите ви продължават да съществуват. Пазете се от съперничество и завист, които могат да навредят на успеха ви.

КОЗИРОГ

Мнозина от вас са силно ангажирани с помощта на други хора. Това е прекрасно, но сега вие не го правите поради вродения ви алтруизъм, а за запълване на лични душевни празноти. Организирайте начина си на мислене, който днес е много продуктивен. Ще съумеете да се справите с всичко, въпреки нестабилното положение.

ВОДОЛЕЙ

Очевидна е вашата стабилност. Тя се изразява ярко в обществените ви контакти днес и при различни делови преговори или разговори. В деловата сфера трябва да проявите повече внимание и да имате предвид винаги конкретна ситуация. В петък са налице проблеми. Не се заседявайте пред компютъра, пазете от умора очите.

РИБИ

Интересен и успешен петък за Рибите. За някои той може да се окаже неочаквано успешен. Възможностите ви днес за постигане на желанията са големи, бъдете активни. Професионалният ден е труден и някои от вас ще бъдат разочаровани поради загуба. Оценете и се възползвайте от деня, за да обърнете повече внимание на семейството си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *