ХОРОСКОП ЗА 29 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Четвъртък е малко кризисен по отношение на деловите задачи, но ако сте достатъчно деятелни, ще постигнете желаните резултати. Възможно е да имате повече професионална работа, но ще се справите блестящо, ще бъдат оценени качествата ви.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък ще се разкрият някои фактори, влияещи върху личния и деловия ви живот, не са приятни, изглежда ще възпрепятстват работата ви. Съобразете се с обстоятелствата и отложете някои ангажименти за друг ден от седмицата.

БЛИЗНАЦИ

Мнозина Близнаци са завладени от мрачни мисли, но четвъртък е с добра характеристика за емоционалното ви състояние. Благотворна роля за настроението ви ще имат срещите и контактите днес. Ще ви радва компанията на приятели, ще получите приятно съобщение. За някои се изпълнява любовно желание. Четвъртък е кризисен и за

РАК

Раците по отношение на професионалното развитие, силно застрашени сте от допускане на грешки в работата си. Не сте предпазени и от огорчения. Приятно ще се чувствате в компанията на приятелка или близка жена вкъщи.

ЛЪВ

Мнозина ще бъдат ангажирани с финансови дела, като не са изключени трудности и смущения в това отношение. Застрашени сте и от допускане на грешки. Звездите очертават добри перспективи спрямо професионалното ви развитие и интимния живот.

ДЕВА

Денят е натоварен с ангажименти, но звездите дават картбланш за осъществяване на програмата. Още повече че в живота ви настъпва благотворна промяна, която първоначално ще се яви в любовните дела. Съществено значение има едно запознанство. Перспективата е хармонична и стабилна връзка.

ВЕЗНИ

Четвъртък е неприятен за дамския състав на Везни. За всички обаче звездите определят домашно-семейна промяна, която може да бъде символ на нов живот. Трудностите ви днес са по отношение на работата и общуването с другите. Освободете се от мисълта за причинено ви зло, не разчитайте и на обещания.

СКОРПИОН

Късметлии сте днес и ще ви върви както по отношение на любовта, така и в делови смисъл. Очертават се благотворни контакти сред бизнесмените и хората на изкуството. За някои изпъква запознанство, полезно за професионалното развитие, а за други – метаморфози в любовните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Особено благоприятни са контактите, срещите и разговорите ви в четвъртък. Не е изключено едно запознанство да промени към добро деловия ви живот и бюджета ви. По отношение на професионалните дела се изясняват някои интересуващи ви обстоятелства. Очаква ви днес скок в професионалната стълбица, който ще стабилизира финансите ви. Пазете се от допускане на грешки в работата.

КОЗИРОГ

За мнозина четвъртък е изцяло зает с уреждане на домашни или семейни дела, изготвяне на документи. Изясняват се някои интересуващи фактори, влияещи върху личния ви живот. Освободете се от вътрешния негативизъм и бъдете мили и общителни. На силни позиции сте и бихте могли да постигнете целите си. Сега е моментът да поставите исканията си пред началниците си.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък е доста емоционален за представителите на Водолей и като че ли цялата им програма за деня е съсредоточена в областта на контактите. Внимавайте обаче да не създадете грешно впечатление за себе си у другите. Едно запознанство е със силна любовна тенденция, което ще прерасне дори и в брак.

РИБИ

Денят е благоприятен както в делови, така и в личен план. И за вас позитивно влияние върху настроението ще окажат срещите и приятелските компании. Освен това може да получите важна информация относно домашните и професионалните дела. Денят е много добър за хората, занимаващи се с изкуство. Творците между вас ще имат възможност да осъществят среща с влиятелен човек, който ще им помогне в творческия процес.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *