ХОРОСКОП ЗА 3 ЮЛИ

ОВЕН
Проблемите, пред които сте изправени сега, напълно ви обезкуражават. Точно това трябва да избегнете и да не се поддавате на негативни влияния. Сряда е денят, който ще изпита вашата решителност, и вие трябва да докажете качествата си. Не е лошо да намалите претенциите си.

ТЕЛЕЦ
Твърде ангажирана е сряда за вас и при повечето от знака най-важно се явява разрешаването на финансов проблем. Днес не се захващайте с този въпрос. Инертни сте и разчитате само на добрия случай. Не сте лишени от късмет, наблегнете на срещи, контакти, кореспонденция. Овладявайте емоциите, избягвайте конфликти.

БЛИЗНАЦИ
Сряда ще бъде трудна за вас. Не е изключено да се чувствате здравословно неразположени или преуморени, проблемите вероятно ще ви затрупат, но това не бива по никакъв начин да ви отчайва. За разрешаване на делови и практически проблеми можете да разчитате на помощ от страна на мъж – ваш близък или приятел.

РАК
Възможно е сряда са се окаже напрегната в професионално отношение, бъдете предпазливи и не взимайте прибързани решения. На успех могат да разчитат бизнесмени и търговци и той ще бъде подкрепен от действията на съдружници.

ЛЪВ
Лъвовете ще имат активен ден. Сряда предоставя много добри условия за осъществяване на нови бизнес контакти или успешно действие от професионален порядък. Пазете се само от избухване, защото по този начин ще си навредите преди всичко в деловите ангажименти. Успех се очертава при обществените ви контакти.

ДЕВА
Девите винаги са били много работни, а сряда е един от дните, в които не само че ще извършите голямо количество работа, но и успехът е сигурен за всичко, с което ще се заемете. Проблеми при много от вас не липсват и те са свързани преди всичко с работата, като не са изключени спънки и отлагане на дела за друг ден.

ВЕЗНИ
Везни, днес вие можете да окажете мощна съпротива на онези, които се опитват по един или друг начин да ви навредят. Добре е да бъдете по-наблюдателни за делата си, тъй като е възможно онези, с които работите, съзнателно да злоупотребяват с доверието ви. Мобилизирайте се за самостоятелно справяне със задачите.

СКОРПИОН
Сряда ще се окаже напрегната за по-голяма част от Скорпион. Има вероятност емоциите да попречат върху деловото развитие. Ще възникнат сериозни проблеми и поради вашата нерешителност те ще се задълбочат. По някакъв повод ще изоставите задълженията си. Това не бива да правите, защото ще ви се струпа много работа.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците трябва да бъдат активни в сряда. Може да се говори за финансови операции, бизнес пътуване или друг вид делови ангажимент. Едни от вас ще бъдат нерешителни, но по този начин сами ще си навредят. Много трябва да внимават онези от вас, на които днес ще им бъдат направени предложения, отнасящи се до бизнес.

КОЗИРОГ
Днес настъпва хубава промяна в живота ви, която може да означава изпълнение на желанията. Имате както делови шанс, така и в личния живот. Като най-успешен денят се определя за онези, които имат финансови дела със своите партньори в бизнеса или личен ангажимент, който носи добра печалба. Добри новини. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

ВОДОЛЕЙ
Сряда идва с нови предизвикателства и нови емоции за Водолеите. Самочувствието на мнозина не е добро в момента и по-емоционалните са напълно разколебани за какъвто и да е вид дейност. Но дразнението не се свързва само с това, тъй като може да пропадне едно ваше предложение във връзка с професията. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

РИБИ
Сряда предоставя добър шанс за родените под Риби, трябва да уцелите точно момента за реализиране на едно или друго ваше намерение. Това може да стане много лесно, ако избягвате противопоставянето с околните. Някои са ангажирани с много работа в дома и по всяка вероятност ще бъдат изцяло ангажирани с нея. Разчитайте на собствените си възможности. Бизнесмените могат днес да променят нещо в начина си на работа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *