ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ

ОВЕН

Възможни са трудности в събота за Овните. Ще се разочаровате от хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като, както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение.

ТЕЛЕЦ

Приятелите и роднините ви знаят, че вие сте човекът, на когото винаги могат да разчитат. Уравновесени сте и почти винаги сте в състояние да дадете добър съвет, от който ще има нужда човек, когото обичате. Той има доста сериозен проблем и разчита на вас. Помогнете да вземе правилното решение. Днес е подходящ ден за самообразование.

БЛИЗНАЦИ

Емоциите ви преживяват упадък, а ситуацията става все по-сложна и драматична, задълбочаваща се. Ако някой прекалено много ви притиска, за да се измъкне от дадена ситуация на ваш гръб, това само ще породи агресия. Вземете нещата в свои ръце и предразположете за разговор опонента си.

РАК

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като положите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане.

ЛЪВ

Ако днес действате предпазливо, ще можете в края на деня да се поздравите за успехите си. Към всички неприятности, които ще съпътстват работата ви, подходете спокойно и разумно. Неприятности в събота ще имат онези от вас, които пренебрегват добрия тон и си позволят да клеветят и злепоставят колеги. Избягвайте конфликтите.

ДЕВА

Днес Девите ще водят разговори по глобални въпроси с хора, които са от близкото им обкръжение. Не влизайте в излишни полемики, при които караниците са неизбежни. Ако демонстрирате упоритост и постоянство и защитите своята гледна точка по даден въпрос, ще спечелите уважението на околните и ще изпитате удовлетворение.

ВЕЗНИ

Денят е много благоприятен за купуване на антикварни предмети и скъпоценности. Някои ще имат възможност да инвестират в бизнес, но преди това проучете в детайли проекта, който искате да финансирате, а не да го правите на сляпо. В обкръжението ви ще се появи човек, предизвикващ у вас противоречиви чувства, и ще ви привлече.

СКОРПИОН

Днес няма никаква нужда да се намесвате в живота на хората, които ви заобикалят, макар че много ще ви се иска да го направите. У вас кипи силно желание да вземете участие във всичко, което става, а това открива пред вас множество нови удивителни възможности.

СТРЕЛЕЦ

Съботният ден ви готви изненада, свързана с пътуване. Изпълнени сте с енергия и нищо няма да спре успешната ви реализация. Рискувате да се държите неразумно, ако се поддадете на емоциите си. После може да съжалявате за това, че сте били толкова откровени с хора, които са ви провокирали с действията си.

КОЗИРОГ

Освободете се от всичко, което не ви е подвластно и не можете да контролирате. Трудно е да се направи, но веднага щом започнете да полагате усилия, незабавно ще усетите вкуса на свободата. Понякога чувството за вина ще възпрепятства забравянето на старите неудачи, лошото отношение и други неприятни случки. Ще научите някаква новина, която ще даде тласък на стремежа ви за израстване в професията.

ВОДОЛЕЙ

Неочаквано и за самите вас ще се окажете в центъра на внимание, а това навярно ще ви зарадва. Неочаквани признания ще ви поднесе любимият човек и това ще ви окриля през целия ден. Обаче бъдете внимателни и избягвайте провокационното поведение. Някои ще получат подаръци и приятни сюрпризи. Заслужили сте си цялото внимание, което получавате.

РИБИ

Трябва да гледате в бъдещето с повече оптимизъм. На някои ще бъде трудно да си намерят съюзници, ако не изглеждат напълно уверени в себе си и съмняващи се в победата. Създалите се отношения (и делови, и лични) ще изглеждат изгубили актуалност, не бързайте с решенията. Всичко, което днес ще бъде разрушено, едва ли ще възстановите. Не рушете мостовете след себе си, може да ви потрябва помощ от човек, когото сте отписали от кръга на приятелите си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *